Ασθένειες Ανησυχώ μήπως το budgie μου είναι άρρωστο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης xrisxi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

xrisxi

PB New Member
Εγγραφή
11 Ιαν 2019
Μηνύματα
16
Καλημερα σας. Εχω παρατηρησει εδω και 2 μερες οτι το budgie μου ψιλοβηχει, ειναι σαν βραχνιασμενο μερικες φορες και κανει κατι περιεργους ηχους. Επισης του πεφτουν φτερα (οχι παρα πολλα) αλλα ξανα βγαινουν κιαλλα. Καταταλλα παιζει, τρωει, πινει νερο κανονικοτατα και οι κουτσουλιες του δεν εχουν αλλαξει η κατι τετοιο... Υπαρχει περιπτωση να ειναι αρρωστο; (Να προσθεσω οτι πηραμε και αλλο ενα παπαγαλακι πριν 5 μερες αλλα ειναι σε ξεχωριστα δωματια γτ ειναι σε καραντινα.Απλως το αναφερω μπας και παιζει καποιο ρολο)
6048060481
60482
 
Οπτικά και από τη συμπεριφορά που περιγράφεις δεν φαίνεται να έχει κάτι. Αν το έχεις μέσα, λόγω της θερμοκρασίας μπορεί να περνάει πτερόρροια. Οι περίεργοι ήχοι που αναφέρεις μπορεί να είναι τρόπος επικοινωνίας με το μπάτζι στο άλλο δωμάτιο. Καλά κάνεις και κρατάς καραντίνα.
 
Ο βήχας είναι σύμπτωμα ασθένειας, βέβαια οι εικόνες δεν δείχνουν εμφανή ασθένεια όπως σου είπε κι ο Γιάννης. Πώς αναπνέει όταν κάθεται κουρνιασμένο; Γενικά είναι ζωηρό, κινείται αρκετά, κελαηδάει; Μπορείς να μας βάλεις ένα βίντεο αν δεν είσαι σίγουρη;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ένα από τα σημαντικότερα συμπτώματα είναι η απώλεια φτερών από το ίδιο το παπαγαλάκι, να είναι κοιμάται το πρωί και να είναι συνεχώς φουσκωμένο. Δες αυτό το video, πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά:
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Back
Top