Σευχαριστω, εχω μεγαλη αγωνια.. Να ρωτησω και κατι χαζο; ..σκεφτηκα να του ξαναβαλω χαρτι το πρωι και να το παρω μαζι μου το μεσημερι στη γιατρο να το δει..
Τα κοκατιλ περνάμε την πρώτη πτερόρροια όταν είναι 6 μηνών.ο τυπος μου ειχε πει πως ειναι 3 μηνων.. Ειχα την εντυπωση πως σε μεγαλητερη ηλικια ριχνει τα φτερα του..
Γνώμη μου (δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή) είναι να περιμένεις λίγο να συνέλθει το πουλάκι από την ταλαιπωρία και και από κει και πέρα το συζητάμε ξανά.ελεγα να της φερναμε ενα φιλαρακο.. Ενα αλλο πουλακι να εχει και πιο δικια της παρεα.
Ειπες στο πρώτο σου ποστ ότι το πουλάκι σε δάγκωσε αρκετά την πρώτη φορά που το επιασες στο χέρι σου για να το μεταφέρεις στο κλουβί του, τόσο που το χέρι σου μάτωσε. Απ' τη δική μου μικρή εμπειρία (ας μας πουν και οι πιο έμπειροι) τα μικρά κοκατιλάκια δεν δαγκώνουν τόσο δυνατά, τα τσιμπιματάκια τους είναι απαλά, δεν έχω καταλήξει αν δεν έχουν τη δύναμη ή αν απλά δεν ξέρουν να δαγκώσουν δυνατά. Από 6 μηνών και μετά αρχίζουν τα δυνατά δαγκώματα. Έχω την αίσθηση λοιπόν ότι το δικό σου μπορεί να ειναι και λιγο μεγαλύτερο από 3 μηνών.
Αυτό τελείωσε τώρα. Εξάλλου έπρεπε να βγει από εκείνο το κλουβί. Σιγά σιγά θα σας εμπιστευθεί, αν και ήδη έχει αρχίσει να ανταποκρινεται στην αγάπη σας :)Εκτο ς οτι τρομαξε πολυ οταν προσπαθησα να τη πιασω για να τη βγαλω απο το κλουβι.. Πραγματικα δεν υπηρχε αλλος τροπος..
Χριστίνα ρίξε μία ματιά σε αυτό το θέμα αν θες https://community.petbirds.gr/threa...-για-τη-διάκριση-φύλου-των-πουλιών-μου.32196/καποια στιγμη που θα επικοινωνισω με τη γιατρο θαμαθω για το dna. Για να δουμε το φυλο..στο γιατρο δε το κανουμε; .. Ιδεα δεν εχω...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας