Γενικά Αντίο κοριτσάκι μας, αντίο Ρίκι μας

christina07

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2020
Μηνύματα
1.213
Πόλη
Κομοτηνή
Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα ψηλά!🌈 Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι θα πει αγάπη,σε ευχαριστώ που μπήκες στην ζωή μου,σε ευχαριστώ που μου έμαθες πόσο υπέροχα πλάσματα είστε. Η αγάπη μου για εσένα δεν περιγράφεται,είσαι μια και μοναδική, η δικιά μου καροτομυτη. 🧡 Μακάρι να μπορούσα να σε κρατήσω περισσότερο κοντά μου, τώρα έγινες άγγελος και με βλέπεις από τον ουρανό, να με φωτίζεις με την μύτη σου,όπως έκανες πάντα. Για πάντα στην καρδιά μου,σύντομα κοντά σου. Σ αγαπώ🧡
 

Συνημμένα

  • 4CA89494-309A-4D33-9659-26BD0110E7DE.webp
    4CA89494-309A-4D33-9659-26BD0110E7DE.webp
    7,9 KB · Προβολές: 45
  • C0ED0F6D-E9A1-422F-86C6-F6D45AAE246C.webp
    C0ED0F6D-E9A1-422F-86C6-F6D45AAE246C.webp
    4,4 KB · Προβολές: 45
Έλα ρε κορίτσι μου τι ακριβώς έγινε πως απεβίωσε; Θυμάμαι την ιστορία σου και πόσο πολύ το αγαπούσες, που το είχες βρει έξω από ένα πετ σοπ. Πολύ κρίμα και απο όσο θυμάμαι ήταν και μικρό σε ηλικία.
 
Όσοι μας ξέρετε από παλιά ή έχετε διαβάσει για εμάς, ξέρετε πως πριν καν την πάρω σπίτι ήταν άρρωστη. Το παλέψαμε,φάρμακα,γιατρούς,τρεξιμο,άγχος,κλάματα. Το θετικό ήταν ότι είχα μάθει τις συνήθειες της και ποτε είναι καλά ποτε όχι, έβγαζα ΚΑΘΕ μεσημέρι την κουτσουλιά της φωτογραφία ώστε να μπορώ να τις συγκρίνω. Πριν 2 εβδομάδες ήμασταν πάλι στον γιατρό(2μηνο τσεκ απ), ξεκινήσαμε πάλι αγωγή. Απλά δεν άντεξε. Χτες το πρωί την βρήκα νεκρή..πριν καν πω καλημέρα, είχε γαντζωθεί με τα ποδαράκια της στα κάγκελα...σαν να μην ήθελε να φύγει,σαν να με περίμενε και εγώ άργησα να ξυπνήσω. Το κλουβι της δεν το έχω πειράξει..απλά την ψαχνω, την ψαχνω απεγνωσμένα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους..έναν προς έναν, για όσα μου μάθατε, για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας προς στην μικρή μου.
 
Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν έχω λόγια να σου πω ή να σου γράψω.
Για πάντα στην καρδιά μου,σύντομα κοντά σου
Τι εννοείς με την παραπάνω φράση;
 
Πωπω τι κρίμα, είχα διαβάσει όλα τα post που ειχατε κάνει και καταλάβαινα ποσο την αγαπουσατε,
Ευχομαι να ηρεμήσει η ψυχουλα σας συντομα γιατί θα ναι μεγάλη απώλεια,
 
Χριστίνα μου στεναχωρηθηκα πάρα πολύ. Ότι και να προσπαθώ να γράψω το σβήνω. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο σου αυτήν την στιγμή. Ίσως και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμη.😞
 
@marapo πραγματικά η απώλεια είναι μεγάλη. Δύσκολα θα το ξεπεράσουμε, κυρίως εγώ. Κανένας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ακόμη. Αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

@Omorfoulis 😞
 
Χριστίνα, λυπηθηκα πολυ για την Ρίκι.. η απώλεια είναι οδυνηρη και παίρνει πολύ καιρό για να νιωσει καποιος λίγο καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλο αυτο πλασματακι ειναι κάπου ξεκούραστο και χαρουμενο, κάπου σαφεστατα καλυτερα από εδώ, και πως παντα θα ειναι μέσα στην καρδιά και τις σκέψεις σου.
 
Οντως στενάχωρο το νεο.λυπαμαι πολυ.το ποσο τον αγαπουσες το ειχαν δει ολοι οσοι ειχαν διαβασει παλαιότερες αναρτήσεις σου.το φιλαρακι σου ηταν πολυ τυχερο που βρηκε εναν ανθρωπο που το φρόντιζε και το αγαπουσε τοσο.να εισαι καλα Χριστίνα.
 
Πραγματικά στενάχωρα πραγματα αυτα.απλα εσυ από την μεριά σου Χριστίνα έκανες το καλύτερο και το παλεψες μέχρι τέλος. Αυτό να σκέφτεσαι να να παίρνεις κουράγιο.πραγνατικα συγχαρητήρια για την κάθε σου κίνηση. Καλη συνέχεια
 
Back
Top