Γενικά Αντίο κοριτσάκι μας, αντίο Ρίκι μας

Όχι ρε... πολύ κρίμα. Πάγωσα οταν είδα τον τίτλο...
Σίγουρα έζησε όμορφα μαζί σου, όπως της άξιζε... και το παλέψατε μαζί, αυτό έχει σημασία. Της χάρισες ποιότητα ζωής, πιστεύω σημαντικοτερο από την διάρκεια.
Συλλυπητήρια.🕊
 
Καλο ταξιδι στο Ρικι. Καλο κουραγιο σε σενα. Κρατησε της ομορφες αναμνησεις που ειχες μαζι του. Ο χρονος θα σε γιατρεψει. Ισως αργοτερα ενα καινουριο, απαλυνει τον πονο σου.
 
Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα λόγια σας και για την συμπαράσταση. Διαβάζοντας τα σχόλια σας ανακουφίζομαι και νιώθω καλύτερα. Δεν ήταν πολλά αυτά που ζήσαμε μαζί και πιστεύω πως ποτε δεν θα ήταν. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα.
 
Πόσο στεναχωρέθηκα! Δεν είχα ιδέα! Νόμιζα μόνο ένα θέμα με τα ποδαράκια της είχε!😢 Λυπάμαι παρα παρα πολύ! Κουράγιο... Της έδωσες τα πάντα και το ένιωθε αυτό! ❤️
 
Πριν καν έρθει στο σπίτι ήταν άρρωστη. Κάθε 2 μήνες ήμασταν για εξετάσεις (δεν χρειαζόταν αλλά εγώ επέμενα) ακολουθούσαμε αγωγή 1,5 χρόνο τώρα. Μπορεί να μην έφτιαξε αυτό,μπορεί να ήταν κάτι άλλο. Για εμένα δεν έχει και πολύ σημασία το γιατί, δεν αλλάζει κάτι. Σε συνδυασμό όμως με το ότι ήταν άρρωστη και με τα φάρμακα που έπαιρνε ήταν το μοναδικό πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν έγινε. Τουλάχιστον ξέρω ότι ηρέμησε τώρα και θα είναι καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
 
@Tony Forpus κοκκιδια,τριχομονάδες,ταινίες,το θέμα με τα ποδαράκια, στην αρχή είχε και ακαρεα όταν την πήρα (ραμφος).
Η αλήθεια είναι πως είχα «κλείσει» ένα κονουρακι, περίμενα να απογαλακτιστεί για να έρθει σπίτι(είχαμε ετοιμάσει κλουβι,παιχνίδια,διακόσμηση,γενικότερα τον χώρο του). Με όλα αυτά όμως δεν ξέρω τι θα κάνω. Από την μια έχω πολύ αγάπη να δώσω, πολλά πράγματα δεν τα έζησα με την μικρή λόγω χρόνου και λόγω εξημέρωσης(ας το θέσουμε έτσι).
 
@christina07 Δεν εχω λογια...Δεν το περιμενα!Στεναχωρεθηκα παρα μα παρα πολυ και ζηταω συγνωμη που αργησα να το δω αλλα ημουν εκτος forum!Δεν βγαινουν λογια για να γραψω...😢 Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν θα την ξεχασω ποτε!Ειχε μια υπεροχη καροτομυτη που φωτιζε στο σκοταδι, ειχε μια υπεροχη φατσουλα και ειχε ενα ναζι μοναδικο καθε φορα που την εβγαζες φωτογραφια!Κουραγιο, δυναμη και να ξερεις οτι με την αγαπη και την φροντιδα που της εδωσες σε ευχαριστει και ενω δεν την βλεπεις εκεινη θα ειναι για παντα διπλα σου ❤️
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top