Ανταλλαγή Ανταλλάσσω ένα από τα αρσενικά μου μπατζι για ένα θηλυκό

Κατάσταση
Κλειστό.
Εγγραφή
28 Μαρ 2016
Μηνύματα
624
Πόλη
Αθήνα
Παιδια ανταλασω ένα από τα αρσενικα μου μπατζι για ένα θηλυκο. Ο αρσενικος στην φοτο είναι αυτος στον κυκλο. Είναι 2 χρονων (τωρα τα εκλεισε Ιουνιο-Ιουλιο) εχει κανει 2 αναπαραγωγες αλλα το προηγούμενο μου θηλυκο εσπαζε τα αυγα λιγο πριν γεννειθουν και δυστηχός πέθανε. Είναι λιγο πυρωμένος για ότι άλλες πληροφορίες σε pm.

IMG_20160602_122938-min.webp

Επισης εχει κομενα φτερα και πεταει ακομα καλα και είναι ημιάγριος
 
Ειχα αλλα δεν το αποβαλε. Ενταξει δεν πειραζει η ζωη συνεχίζετε. και να φανταστεί ότι πεθανε μπροστα στα ματια μου ενο ο αρσενικος τηςφωναζε.
 
Ηλία μου επιτρέπεις να σου κάνω μία ερώτηση; Ποιος είναι ο λόγος που συμμετέχεις στο petbirds; Σου προσφέρει κάτι;
 
Να μη φύγεις ποτέ από το petbirds...
Θα το χρειαστείς στο μέλλον...

Σ' αρεσει ε;

@Ηλιας παραδεισια κανε like.. μην απαντας στις ερωτησεις. Και συνεχισε να προκαλεις. Εχουμε κατι ρε παιδι μου να ασχολουμαστε. Σε ευχαριστουμε... Η ζωη μας πλεον δεν ειναι μιζερη
 
Φυσικα!(νομιζα ότι ηταν για τον Γιαννη η ερωτηση πραγματικα🙄) Και Μαρια δεν καταλαβαίνω γιατι με ρωτας νομιζω ότι ξερεις τον λογο. Και αν το λες επειδή δεν ανοιξα θεμα για την δυστοκια είναι γιατι δεν ειξερα τι ηταν και δεν προλαβα μεσα σε 20 λεπτα πεθανε.
 
Και Μαρια δεν καταλαβαίνω γιατι με ρωτας νομιζω ότι ξερεις τον λογο.
Όχι δεν ξέρω Ηλία μου. Όλοι γραφτήκαμε εδώ κάποια στιγμή που θέλοντας να φροντίσουμε κάποιο πτηνό, αισθανθήκαμε ότι οι γνώσεις μας δεν ήταν αρκετές και χρειαζόμασταν ή επιβεβαίωση για όσα ξέραμε ή να πάρουμε συμβουλές από άλλους που ξέρουν καλύτερα.
Ακολουθείς εσύ κάποιες έστω από τις συμβουλές που σου δίνουμε εδώ; Εγώ σου λέω, ούτε μία. Φυσικό επόμενο είναι να σκέφτομαι, τι είδους ανάγκη μας έχεις και να σε ρωτήσω. Ενώ κάνεις και τον αυστηρό στους άλλους αν πάθουν καμιά ζημιά.
Επ ευκαιρία, να σε ρωτήσω, εκεί στην ΑΝΙΜΑ που πας εθελοντής θα βλέπεις το δεκαοχτουράκι που τους πήγες. Ποια η εξέλιξή του;
 
Δεν φταις ηλια. Δεν φταις εσυ. Φταινε ολοι οσοι ασχολουνται μαζι σου.

Ειμαι της αποψης πως καποια μελη επρεπε να μην τους επιτρεπεται να ξαναμπουν απο μια στιγμη και μετα. Γιατι χαλαει η εικονα της ομαδας. Ενας αναγνωστης ψαχνει ενα θεμα που ειναι σοβαρο.. Μπενει στο φορουμ και βρισκει επιτελους αυτο που ψαχνει. Αλλα δεν βρισκει την λυση. Επειδη ειναι μια ιστορια (ισως και ψευτικη) του ηλια ή του καθε ηλια και απο κατω διαφορα μελη να προσπαθουν να βοηθησουν ή να του κανουν παρατηρηση. Αμεσως δημιουργει μια λαθος εικονα για το φορουμ. Ενω εχουμε τοσα αξιολογα ατομα..
 
Το μικρο δεκαοκτουρακι απελευθεροθηκε πριν μια βδομαδα ηταν μι χαρα κι εχω ταισει και μερικα καρακατσακια! Και Μαρια ακολουθω συμβουλες απλα δεν το ξερεις νομιζω. Εχω παρει μεγαλα κλουβια ασβεστια πατηθρες κανω μονος μου από ελεια αλλα τωρα δεν προλαβα μνα τις βαλω. Καρβουνακι προσπαθω να παρω αλλα δεν βρησκω. Αλλα νομιζω ότι πρεπει να αλλαξουμε θεμα. Αν είναι να λεμε αυτά τα πραγματα πιστευω ότι πρεπει να ανοιξουμε αλλα θέματα η σε πμ
 
ακολουθω συμβουλες απλα δεν το ξερεις νομιζω.
Ξέρω όσα γράφεις.
Αλλα νομιζω ότι πρεπει να αλλαξουμε θεμα. Αν είναι να λεμε αυτά τα πραγματα πιστευω ότι πρεπει να ανοιξουμε αλλα θέματα η σε πμ
Όσα έχουμε να πούμε τα λέμε δημοσίως Ηλία μου. Όσοι ασκούν διαπαιδαγώγηση με πμ, μάλλον δεν σε ωφελούν.
Αλλά έχει δίκιο η Αριάδνη, η ευθύνη δεν είναι δική σου.
 
Το θεμα; Ποιο ειναι το θεμα;

Τωρα αν καποιοι σου δινουν θαρρος δημοσια ή με προσωπικο μηνυμα τι να πω... ισως δεν καταλαβαν ποιος ειναι ο ρολος του φορουμ.
 
Το μικρο δεκαοκτουρακι απελευθεροθηκε πριν μια βδομαδα ηταν μι χαρα
Η σπασμένη του φτερούγα αποκαταστάθηκε;
Έκρινα πως μόνο έτσι θα μπορούσε να βοηθήσει τα πουλιά του...
Να μη φύγεις ποτέ από το petbirds...
Θα το χρειαστείς στο μέλλον...
Μόνο έτσι θα περιοριστεί κάθε κίνδυνος...
Η στάση μου απέναντι στον Ηλία δεν έχει αλλάξει από το πρώτο μέχρι και το σημερινό μήνυμα...
ισως δεν καταλαβαν ποιος ειναι ο ρολος του φορουμ.
Ο βασικός ρόλος του petbirds είναι να βοηθά τον αδαή και τον άμαθο... κι αν γίνεται να σωθεί ή να βοηθηθεί κάθε πτηνό που έχει ανάγκη.
Όλοι οι άλλοι που τα ξέρουν όλα και δεν χρειάζονται καμία βοήθεια αν θέλουν.. Βοηθάνε την κατάσταση... αν όχι... όλα καλά.
Ειμαι της αποψης πως καποια μελη επρεπε να μην τους επιτρεπεται να ξαναμπουν απο μια στιγμη και μετα.
Ποιος θα το κρίνει αυτό και με ποια κριτήρια;
Αριάδνη για όλους υπάρχει χώρος, όλοι είναι χρήσιμοι αρκεί από τα λάθη μας να μαθαίνουμε...
 
Γιαννη μια του κανεις παρατηρηση.. μια του δινεις θαρρος.. Το φορουμ ειναι για να βοηθησει. Οχι να λες ενα προβλημα, το οποιο μπορει να μην υπαρχει καν, (μπορει να μην υπαρχει ουτε το κατοικιδιο που αναφερεις) και σου λενε την αποψη τους και δεν μπενεις στον κοπο να τς διαβασεις, να απαντησεις, να στειλεις φωτογραφιες, να κανεις βηματα για να λυθουν τα προβληματα σου. Δεν ενθαρρυνω κανενα να κοροιδευει και να υποτιμα εμενα ή τους αλλους. Δεν θα ασχοληθω ξανα με τον Ηλια. Ή με τον καθε Ηλια. Αν αγαπα τα ζωα ας φερθει αναλογα για να εχει ανταποκριση απο τους αλλους. Αν οχι ας βρει ενα αλλο "παιχνιδι".
 
Γιαννη μια του κανεις παρατηρηση.. μια του δινεις θαρρος..
Εγώ δεν αποπέρνω ούτε χαϊδεύω κανένα...
Από την αρχή μέχρι τέλος προσπαθώ να φέρομαι δίκαια και παρακαλώ να συνεκτιμηθεί ως πρόθεση από όλους τους επικριτές.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top