Ανταλλαγή Ανταλλάσσω ένα από τα αρσενικά μου μπατζι για ένα θηλυκό

Κατάσταση
Κλειστό.
Η στάση μου απέναντι στον Ηλία δεν έχει αλλάξει από το πρώτο μέχρι και το σημερινό μήνυμα...
Δεν έχεις διαχειριστεί επί της ουσίας κανένα θέμα του Ηλία, ούτε τον έχεις συμβουλεύσει, μια και απλά ο Ηλίας έχει εξωτικά και παπαγαλάκια.
Οι συμβουλές που δίνουμε εδώ αφορούν συγκεκριμένα πτηνά και την συγκεκριμένη φροντίδα τους.
Αυτό δεν πραγματοποιείται με αόριστες τοποθετήσεις που γενικά είναι εύκολο και ανέξοδο να φαίνονται ευχάριστες.
Στο παρόν θέμα, εξετάζουμε την αντικατάσταση ενός αρσενικού με ένα θηλυκό, δηλαδή την προοπτική της αναπαραγωγής.
Μάλιστα δεν ανταλλάσσεται το νέο παπαγαλάκι που "κατά λάθος " βγήκε αρσενικό αλλά το παλαιότερο δύο ετών.
Δηλαδή κανένας ψυχικός δεσμός δεν έχει αναπτυχθεί με το συγκεκριμένο ζώο και τον νεαρό φίλο μας, κάτι που επίσης φαίνεται και από τον τρόπο περιγραφής του θανάτου του θηλυκού λίγο πιο πάνω.
Επίσης είχαμε πει σε άλλο θέμα, πως καλύτερα λόγω των ελλείψεων γνώσεων και εμπειρίας, να μην έκανε ζευγάρι ο Ηλίας για να μην έχει και πάλι προβλήματα. Ο Ηλίας δεν συζήτησε το θέμα, δεν έφερε αντίρρηση, δεν σχολίασε, δεν αντέτεινε κάτι αλλά και δεν το έλαβε καν υπ΄όψιν του.
Τώρα θέλει να προχωρήσει σε αναπαραγωγή.
Με τα ζεμπράκια έχει πάλι πρόβλημα στο θηλυκό, το οποίο ελαφρά τη καρδία πήρε μπεγκαλέζο από την Πωλίνα για να κάνει υβριδισμούς και πειραματισμούς.
Λέει ότι πήρε κλουβιά, τα οποία ποτέ δεν είδαμε.
Ή δεν πήρε ή πήρε και μας κάνει πλάκα, να χαμε να λέγαμε.
Στο φόρουμ απαντάμε σε ερωτήσεις ανθρώπων που θέλουν πραγματικά να λύσουν θέματα που αφορούν τα πτηνά τους.
Δυστυχώς δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο και μάλιστα τόσο επίπονο και απογοητευτικό.
Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον κάθε νέο, πρέπει να τον συμβουλεύει ώστε να ανταποκρίνεται συνεπώς στις ευθύνες που αναλαμβάνει ή να μην τις αναλαμβάνει.
Κάθε υπονοούμενη προσπάθεια σε άλλες κατευθύνσεις μόνο κακό μπορεί να κάνει.
Εξάλλου ένα παιδί αυτής της ηλικίας, έχει και πρέπει να έχει πρώτ' απ' όλα υποχρεώσεις προς την νεότητά του, για να μην την αναζητά μετά σε όλη του την ζωή.
 
Εγώ δεν αποπέρνω ούτε χαϊδεύω κανένα...
Από την αρχή μέχρι τέλος προσπαθώ να φέρομαι δίκαια και παρακαλώ να συνεκτιμηθεί ως πρόθεση από όλους τους επικριτές.
Ολους; Δηλαδη; Αν ησουν οντος δικαιος θα εφερνες στην μνημη σου ποσες φορες τον συμβουλεψαν να φερθει με σεβασμο προς την ομαδα και η συμπεριφορα του δεν αλλαξε. Η ιδια ειναι και χειροτερη. Το γεγονος οτι αντιδραμε στην κοροιδια δεν σημαινει οτι τον κρινουμε. Αλλα οτι δεν ανεχομαστε αλλο την συμπεριφορα του, να μας υποτιμα και να παιζει με τις προθεσεις μας για βοηθεια. Και δεν λεω μονο εμενα και την Μαρια (που δεν μπενεις καν στο κοπο να σχολιασεις αυτα που λεει και ειναι πολυ πιο ευγενικη απο εμενα) αλλά και στα άλλα θεματα οπου σχολιαζουν κι αλλα παιδια. Εσυ συνεχισε να του δινεις θαρρος αντι να τον κανεις να φερεται με ειλικρινια και εμεις επιλεγουμε να παιξουμε το παιχνιδι του ή να τον αγνοησουμε. Καλο βραδυ.
 
Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απαντώ σε αναρτησή σου! Όπως βλέπεις δεν χρησιμοποιώ το όνομα σου καθώς βάση του ιστορικού των ποστ σου δεν πιστεύω ούτε την ηλικία σου, ούτε το όνομα α σου ούτε ότι έχεις κατοικίδια. Πιςτεύω ότι μπήκες στο φόρουμ μόνο για τα ποςτ και τα λαϊκ. Αν όμως μία στο εκατομμύριο έχεις, τότε να γνωρίζεις ότι τα κατοικίδια μας δεν είναι ούτε χαρτάκια της Πανίνι, ούτε πλαυμομπιλ, ούτε αυτοκινητάκια για να τα ανταλλάσουμε αν δεν μας αρέσουν! Είναι ζωντανοί οργανισμοί, με ψυχή, ανάγκες και αισθήματα και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παίζουμε μαζί τους! Ο νταλκάς σου δεν είναι αν είναι υγειή, αλλά αν είναι αρσενικά ή θηλυκά ή αν βρίσκεται κάποιος να ανταλλάξει ή να σου χαρίσει! Α, και το πως θα ζευγαρώσουν! Για να γίνει βέβαια αυτό να ξερεις ότι πρέπει πρώτα να είναι ΖΩΝΤΑΝΑ !
Αυτά από μένα για να μην νομίζεις ότι μας ταϊζεις σανό και μεις τον τρώμε!
 
Θα πεταχτώ και εγώ σαν μαιντανός που είμαι:
Να μη φύγεις ποτέ από το petbirds...
Θα το χρειαστείς στο μέλλον...
Δεν νομίζω οτι τα παραπάνω λόγια ενσωματώνουν κάτι άλλο απο την ευχή που έχουμε όλοι μας, στο βάθος του μυαλού μας, για την επιθυμητή κατάληξη της σχέσης Ηλία-Πουλιών. Να μείνει εδώ γιατί μπορεί και κάποια στιγμή και να τα σώσει.
Δεν μπορεί να γίνει θέμα σε ποιόν και πόσο τραβάει το αυτί ο Γιάννης. Δεν βρίσκω σε αυτό καμία ουσία ή συμπέρασμα που να μου είναι χρήσιμο ή ουσιαστικό. Γιάννη εγώ πιστεύω πως δεν είσαι δίκαιος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία και όσο αν ορίζεις την δικαιοσύνη άλλο τόσο θα σε βρίσκω άδικο. Υπαρχουν και άλλοι με χειρότερη συμπεριφορά απο αυτή του Ηλία, αν διαβάσω αποκλειστικά τα θέματά τους θα βγάλω, με άνεση,το συμπέρασμα πως πολλά μέλη εδώ μέσα όχι μόνο είναι άδικοι αλλά και παντελώς ηλίθιοι. Τί κάνω εδώ με αυτούς τους ανθρώπους;
Το θέμα των απαγορεύσεων είναι απαράδεκτο για μένα, εκτός και αν μπαίνει κανείς και απαντά παντού μόνο με ένα φθόγγο.
Τώρα αν έχουμε ανάμεσά μας έναν αποδεδειγμένα βοσκό που είναι και (μάλλον) 12 ετών το κάθε μέλος πράττει και ρίχνει την ζαριά ανάλογα με τις πεποιθήσεις,τις ελπίδες και την υπομονή του. Προτιμώ απείρως πιο πολύ ακραίες τοποθετήσεις όπως του @Νίκος Υ παραπάνω παρά οτιδήποτε πλάγιο ή συγκαταβατικό, αλλά δεν θα κρίνω και τελεσίδικα για κάτι τόσο αίολο.
 
Δεν μπορεί να γίνει θέμα σε ποιόν και πόσο τραβάει το αυτί ο Γιάννης.
Ποιος νοιάζεται γι αυτό Δημήτρη μου ή ποιος νοιάζεται αν κάποιος είναι δίκαιος ή άδικος; Γιατί έχει καμιά δικαιοδοσία κάποιος σε κάποιον για να έχει ενδιαφέρον αυτό;

Ούτε άκαρδοι είμαστε, γιατί τότε δεν θα καθόμασταν να απαντάμε σε τόσα θέματα, ούτε σοβαροφανείς.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, όλα έχουν ένα όριο, το όριο μεταξύ του νοιάζομαι ή μέσω του ενδιαφέροντός μου γελοιοποιούμαι.
Γιατί εγώ πλέον θεωρώ ότι υπερβήκαμε κάθε όριο σοβαρότητας που η κάποια ενασχόλησή μου με παιδιά με κάνει να την συναντώ και σε πεντάχρονα. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ένα πρόβλημα ηλικίας.
Έχουμε κάποιον νεαρό, τον ίδιον, κάποιον συγγενή του, κάποιο άτομο τέλος πάντων που μας απασχολεί χωρίς λόγο, που όπως δεν σέβεται τα πουλιά, δεν σέβεται και εμάς και τον χρόνο και το ενδιαφέρον μας αλλά και μας εμπαίζει στην ουσία που καθόμαστε κι ασχολούμαστε μαζί του.
Για μένα είναι ένα πιο ομιλητικό τρολ.
Φυσικά και δεν θα συνεισφέρω στο μέλλον σε θέμα του Ηλία. Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω, μήπως και σκεφτεί.
 
Το θέμα έχει παρεκτραπεί και δεν θα έπρεπε καθώς είναι μια αγγελία όπως όλες οι άλλες και δεν παραβαίνει κανέναν κανόνα. Θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε όλοι τα οφ τόπικ μηνύματα εδώ. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να απαντάει κάθε φορά στον Ηλία, ούτε να παίξουμε ρόλο άλλον απο αυτόν που ο ίδιος έχει δώσει στο ΡΒ παρόλες τις καθημερινές, αμέτρητες συστάσεις.
 
Νμίζω οτι τελικά θα φηγω
Κάνε ό,τι θέλεις και συνέχισε όποια συζήτηση θέλεις σε προσωπικά μηνύματα. Δημόσια δεν επιτρέπεται όλο αυτό το πράγμα και έχει γίνει ήδη σύσταση στο προηγούμενο μήνυμα.

Αρκετά εδώ.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top