Ανταλλαγή Ανταλλάσσω, χαρίζω πανέμορφο αρσενικό Ringneck

καλησπερα Χριστος Ανεστη σε ολους παιδια ο ζιζε φωτογραφηθηκε αλλα και με δευτερη προσπαθεια μεσα απο το κινητο της κορης μου σταθηκε αδυνατο να τις αναιβασω αργα το απογευμα που θα ειναι η μικρη σπιτι θα προσπαθησουμε να τις ανεβασουμε μικρενοντας το αρχειο των φωτογραφιων γιατι δεν τις αωαιβαζε επειδη τις θεωρουσε μεγαλες σαν αρχειο.
 
Να ο μικρός Ζιζέ στο νέο του σπίτι!

rsz_1dsc_0233.webp

Και άλλη μια φώτο του Ζιζέ... Εχουμε κανει βελτιωση στις διατρωφηκες μας συνηθιες τρωμε τρελλα μπροκολο κουνουπιδι φυστικα οπως μου ειχε πει και η ποπυ τρωμε μαρουλι χλωρη ριγανι και σραγαλια και αμυγδαλα σημερα βλεπουμε για μερικες σταφυδες :)

rsz_2dsc_0241.webp
 
ευχαριστω πολυ! Πιστευω πως θα τα παμε καλητερα μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν ειχα ακουσει τη φωνη του ηταν πολυ ησθχος απο χθες αρχησε γνωρημια με ενα ζευγαρι Lovebird που του εχω δυπλα και επητελους ακουστηκε το απογευμα 'η το πρωι αναλωγα ποτε δουλευω τον εχω δυπλα μου και του μηλαω ακομα και παραμηθακια του λεω για να με μαθει ☹
 
View attachment 27938 View attachment 27938 Να ο μικρός Ζιζέ στο νέο του σπίτι!

View attachment 27939 Και άλλη μια φώτο του Ζιζέ... Εχουμε κανει βελτιωση στις διατρωφηκες μας συνηθιες τρωμε τρελλα μπροκολο κουνουπιδι φυστικα οπως μου ειχε πει και η ποπυ τρωμε μαρουλι χλωρη ριγανι και σραγαλια και αμυγδαλα σημερα βλεπουμε για μερικες σταφυδες 🙂
Mαρκο σ ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια... Το νεο σου μελος ειναι ενα κουκλι. 🙂
 
ειναι αξιαγαπητος ομως ειναι πολυ μοναχικος Ποπυ.ωρες-ωρες θελω να τον ζουπιξω οπως με κοιταει οταν παω ομως λιγο κοντητερα παθαινει πανικο.
 
να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να μπω σε διαδικασια αναπαραγωγης του αλλα τα περισοτερα πουλακια μου τα εχω δυπλα στα κλουβια τους και αυτος καθετε μονος του σε μια γωνια και εχω την εντυπωση πως ισως με παρεα να περναγε καλητερα.
οσο το να με μαθει αρκει να πω οτι με εχει μαθει ολη η γειτονια και με δουλευει ενω ο ζιζε... Το χαβα του!
 
Mαρκο μια μικρή, αλλα πολυ σημαντικη παρατήρηση...
το κλουβι που εχεις τον ζιζε, δεν ειναι ιδανικο..
οι παπαγαλοι πρεπει να μπορουν να ικανοποιουν την ταση τους για σκαρφαλωμα...
τα καλυτερα ειναι αυτα με οριζοντια καγκελα... 😉
 
εχεις δικιο για το κλουβι ειναι μονο για λιγο επειδη σε ενα αντιστοιχο με οριζοντια καγκελα φυλοξενω εδω και μηνες ενα ζευγαρι lovrbird φυλου που εχουν ζευγαρωσει κιολας δεν μπορω να τον μετεφερω τωρα αισιωδωξω σε κανενα μηνα να το κανω.
 
Back
Top