Ανταλλαγή Ανταλλασω την καναρα μου με οποιοδήποτε άλλο πουλί

Κατάσταση
Κλειστό.
Ααα...
Σε πηραμε και εμεις απο τα μουτρα!
Τοτε συζητησε πρωτα με τους γονεις σου για τα εξοδα που θα εχει ενα πουλακι και αν ειναι διατεθιμενοι να σε βοηθανε με τα εξοδα αυτα, να μην χαλας και ολο σου το χαρτζιλικι, τοτε να κοιταξεις για το τι θα σου ταιριαζει.
t:Οσον αφορα στην ασχετη απαντηση του Φωτη (😛 ) ειπα γυαλα για να ερθει πιο οικονομικα. Γνωριζω οτι θελουν χωρο τα χρυσοψαρα!
 
παιδια το ξερω οτι μπορει να μην βρω καποιον που να θελει την καναρα. αλλα που ξερεισ, καποιοσ να θελει να ανταλαξουμε. και θελω καποιο απο αυτα οπου ειπα. κοκατιλ εχω. τα μπαντζι δεν μου αρεσουν ειχα παλεα. λοιπον επειδι ειμαι φιλοζωοσ ακουστε τι ειχα (2 σκυλουσ, 5 γατεσ, 6-7 αρσενικα καναρινια, 10 χρυσοψαρα, ενα μπατζι, πεντα χαμστερ και μερικα σκιουρακια.) ι λοβ πετσ!
 
ποιο το προβλημα που δεν μπορεις να αγαπησεις σαν τα ματια σου την συγκεκρημενη δεν ειναι σιγουρο αν οι γονεις σου ειναι τοσο απαιτητικοι οτι θα αγαπησουν το νεο πουλακι
ετσι οπως το εχεις θεσει μαλλον πασσαρελα πουλιων πρεπει να κανεις με κριτες τους ιδιους αν δεν εχεισ συγκεκριμενη επιθυμια μην τα βαζεις σε τετοια ταλαιπωρια για φαντασου να πρεπει να αλλαχεις αρκετες φορες πουλια μεχρι να ικανοποιηθουν ολα ειναι εξισου αξιολογα και αξιζουν ναγαπηθουν
 
εγω οπωσ ξαναειπα δεν εχω κανενα προβλημα με την καναρα μου. Οι γονεισ μου εχουν, γιατι σε λιγο καιρο θα πρεπει να ζευγαρωθει. Για αυτο την δινω. Δεν εχω τιποτα κακο με ετουτο το πουλι!
 
και οπωσ ξαναειπα πριν αμα την κρατησω θα πρεπει εγω να τησ αγορασω αρσενικο, και το χαρτζιλικι μου ειναι λιγο. εγω ειπα να την χαρισουμε, αλλα επεινη λενε να την ανταλλαξω.
 
παιδια Σ. Ο. Σ., μολισ πριν οι γονεισ μου μου ειπαν πωσ αν δεν βρεθει καποιοσ οπου δεχτει την ανταλλαγη, θα αφισουν την καναρα ελευθερη. καημενο πουλακι ☹
 
φίλε μου αν δεν ήσουν μακριά έδινα 4 ζεπρες για την καναρα σου
 
τελικά οι γονείς δεν είναι κ πολύ εντάξει, δεν είναι λύση αυτή να πετάς ένα πουλάκι έτσι.. Έπρεπε να ντρέπονται... Μπορεί αν ακούγομαι κακιά κ σκληρή αλλά δεν μπορείς να πετάς έτσι μια ψυχούλα επειδή δεν κελαϊδάει... Ας μην το έπερναν από την αρχή τότε.
 
μα καλα! Να ειναι δυνατον! απειλη ειναι αυτο; δεν θελουν να την χαρισουν αλλα να την αφισουν να πεθανει; δηλαδη μονο με ανταλλαγη σωνεται; και το καημενο το πουλακι που θα παρετε αν ανταλλαχθει μαλλον τα ιδια θα παθει! Λυπαμαι... Τι αλλο θα ακουσω!

και μετα απο αυτο θελεις να σου εμπιστευτουν ενα αλλο πουλακι; και γιατι δεν θελουν να το χαρισουν και να το αφησουν να πεθανει; λιγο περιεργα τα λες και κρυβεσαι πισω απο τους γονεις σου...
 
σε ευχαριστω παρα πολυ που προσφερθηκεσ για το καημενο το πουλακι. αλλα δυστιχως με εσενα δεν γινεται λογο αποστασησ, μακαρι να βρεθει κανεισ πιο κοντα. και παλι ευχαριστω.
 
παιδια ευχαριστα νεα! Οι γονεισ μου τελικα δεν θα την αφησουν ελευθερη. αλλα αμα δεν βρεθει καποιοσ θα την δωσουν στον ξαδερφο μου οπου ειναι ασχετοσ απο καναρινια. και φοβαμε λιγο να ειναι με καποιον ασχετο. Για αυτο θελω να την παρει καποιοσ εμπειροσ. σασ παρακαλω!
 
Δεν χρειαζεται να ζευγαρωσεις την καναρα σου ουτε να της παρεις αρσενικο.

Εφοσον αυτα ειναι τα προβληματα σου και μολις λυθηκαν μπορεις να την κρατησεις.

παιδια Σ. Ο. Σ., μολισ πριν οι γονεισ μου μου ειπαν πωσ αν δεν βρεθει καποιοσ οπου δεχτει την ανταλλαγη, θα αφισουν την καναρα ελευθερη. καημενο πουλακι ☹

Αν και το βρισκω λιγο υπερβολικο με αυτο που λες τωρα ειναι που δεν θα βρεθει κανεις να στην ανταλλαξει. Ποιος μου εγγυαται οτι θα σου δωσω ενα καναρινι (πχ) και δεν θα το αφησουν ελευθερο οι γονεις σου;
 
ακομα και αν καταληξει στον ξαδερφο σου γιατι να μην του μαθεις εσυ καποια παραγματα;
ολοι ασχετοι ειμαστε στην αρχη και στην πορεια μαθαινουμε θα εχεις και καποιο ατομο κοντινο σου να μοιραζεσαι τις εμπειριες σου αλλςστε δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο για ολους εμας να μεταδιδουμε οτι ξερουμε και να φροντιζουμε να φερνουμε πιο πολλους στην παρεα μας πολλες φορες η αμαθεια ειναι αυτη που δεν παιρνει την πρωτοβουλια καποιος να ασχοληθει
δεν χρειαζονται παρα ενα ερεθισμα απο εμας
 
H καλυτερη λυση ειναι να δεις εκει στην γειτονια σου ποιος εχει καναρινια και να πας να του το δωσεις. Η πανε σε ενα petshop και δωστο εκει το πουλακι. Το εχει λυπηθει η ψυχη μου αυτο το καημενο το πουλακι. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ! Δεν θα θελα να φανταστω καν σε τι συνθηκες ζει, εφοσον δεν το αγαπατε. Για να εισαι ''ενταξει'' απεναντι στο καναρινακι, χαρισε το οσο το δυνατον ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ(και ασε τις παπαριες για ανταλλαγη). Η αγαπας τα ζωα η οχι. Δεν κανεις διακρισεις, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΟΧΙ! Απο οτι καταλαβαινω δεν ειστε ''καταλληλοι'' για πουλακια.ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ!
 
λυσα κακια! Να σασ πω εγω προσπαθησα να πω στον ξαδερφο μου πωσ να τα φροντιζει αλλα εκεινοσ δεν ακουει με τιποτα. Δεν γινεται να το χαρισω! Και μην ρωτηετε γιατι, απλωσ δεν μπορω, για αυτο παρακαλω να ξαναγραψει μηνιμα μονο αμα ειναι για ανταλλαγηγ. ενταξει; με ζαλισατεεεεεεεεεεεεεεε!



εεε παω να τα λεω πλαγια αλλα βλεπω πωσ θα γινει τζερτζελοσ. λοιπον θελω να την ανταλλαξω, ουτε θα την αφησω ουτε τιποτα. απλω το ειπα για να δω αντιδρασεισ. τελικα αγαπατε πολυ τα πουλια. επειδι δεν παει αλλο. Θελω παρακαλω να μην αφησετε αλλα σχολια οπου να λενε να την κρατησω, αυτο δεν γινεται με τιποτα. Ουτε να την χαρισω δεν γινεται. το πουλι δν το θελουν γιατιμασ το ειχε φερει εναν φιλοσ οπου μετα τα χαλασανε. κανονικα δεν ειναι δικια μου, απλοσ μου ειπαν να βαλω αυτην την αγγελια.
 
Ε, ημουν σιγουρη πως ηταν ψεματα ολα αυτα αλλα δεν ποσταρα μονο και μονο διοτι ολο τα ιδια λεμε και εσυ το χαβα σου.
Τελικα μηπως δεν το θελεις εσυ και οχι οι γονεις σου;
Ασε τις ανταλλαγες και κοιτα να δωσεις το πουλακι γιατι το λυπαται η ψυχη μου.
Να σου αγορασω μηπως ενα παπαγαλακι και να μου την δωσεις;
 
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΠΙΕΙΚΩς,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
 
εμα ειδεσ. εχω μπολικη φαντασια για αυτο. λοιπον θα περιμενω λιγο καιρο και αμα δεν βρεθει καποιοσ που να θελει να ανταλλαξουμε, θα την πουλησω.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top