Φροντίδα Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τις γάτες

Επειδή περνώ 3 μήνες το καλοκαίρι στο εξοχικό μας, στο οποίο ταΐζω, φροντίζω, εμβολιάζω κλπ αδέσποτα γατάκια, τα κλουβιά μου τα έχω μόνιμα στον κήπο, μέσα σε έναν κύβο ακμής 1μ, κατασκευασμένο από κοτετσόσυρμα (ο σκελετός είναι από ξύλινα πηχάκια), εσωτερικά επενδυμένο με τούλι για τα κουνούπια, και εξωτερικά από αυτόν, και σε απόσταση 1/2 μέτρου, συρματόπλεγμα (και από πάνω), στηριγμένο σε καλάμια και εφαπτόμενο στη γη. Το κόστος δεν το θυμάμαι, αλλά είναι πολύ μικρό, και η αποτελεσματικότητά του ικανοποιητική.
 
αλλά σε λίγο για να βγάζουμε έξω ένα κλουβί με καναρίνι θα φτιάχνουμε ολόκληρο φρούριο..
Να υπενθυμίσω, ότι στην φύση η γάτα δύσκολα πιάνει πουλί γιατί αυτό πετάει. Το απροστάτευτο κλουβί μας το κάνει στόχο.
Έτσι για να μην αγανακτούμε κιόλας.
 
δεν φταίνε οι γάτες αλλα η φύση τους

Η φύση της γάτας που είναι κυνηγός φταίει ή εμείς που κρατάμε τα πουλιά σε κλουβιά και τα βάζουμε μπροστά στη μούρη τους περιμένοντας να κάθονται κι αυτες αραχτές να απολαύσουν το κελάηδημα;
 
Και οι γάτες οπως και τα καναρίνια δεν ηταν στη φύση τους να είναι οικόσιτα, ουτε και ο άνθρωπος ήταν φτιαγμένος να ζει σε τσιμεντένια κλουβιά..η κούβεντα είναι τόσο μεγάλη όσο και η ιστορία του κόσμου.. Ας προστατεύσουμε τις ζώες τις οποιες φροντίζουμε όσο μπορουμε καλύτερα με κατασκευες κλπ.. Καλό είναι αλλά πάντα δεν θα επαρκουν τα μέτρα μας.
 
Και οι γάτες οπως και τα καναρίνια δεν ηταν στη φύση τους να είναι οικόσιτα

Συγκεκριμένα για τις γάτες σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα αλλά οικόσιτα ζώα, ήταν επιλογή τους η εξημέρωση και η συμβίωση με τους ανθρώπους.
 
Back
Top