Μαρια, δεν ειχα δει την απαντηση σου.
Γιαννη, επειδη ζουσα 24 ωρες το 24ωρο εκεινο το διαστημα (για 25 περιπου μερες) μαζι του, το πηγα στον γιατρο, μετα απο λιγες ωρες, οταν διαπιστωσα μια μικρη 'ακεφια'. Δεν προλαβα τιποτα δυστυχως!☹απλα εζησε 5-6 μερες αρρωστο απο κει και περα (παιρνοντας φαρμακο)Καλημερα. Εγω πιστευω οτι μολιs δειτε το παραμικρο στο μικρο σαs να τρεξετε αμεσωs! TO ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Ματι κλειστο, πρησμενο εστω και λιγο, ανορεξεια, εβηξε, φτερνιστηκε, δεν εφαγε,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! Καντετο.
Γιαννη ειλικρινα ειναι απο τις στιγμες που ευχομαι να μην τις ζησει κανεις! ☹
Οπως σου ειπανε και οι αλλοι, δεν πρεπει να κατηγορεις τον εαυτο σου. Εκανες σιγουρα οτι μπορουσες. Και η φροντιδα που του εδειξες ολο αυτο το διαστημα δειχνει εναν ανθρωπο πολυ υπευθυνο.
αφορμη, να μου αποκαλυψει ο κτηνιατρος οτι σταματησε να συνεργαζεται με πολυ μεγαλο και γνωστο πετ!
Eγώ εκτιμώ ότι ήταν άρρωστο από τότε που το πήρε. Δεν αρρώστησε στο σπίτι του Γιάννη. Είχα προσέξει την καθαριότητα που επικρατούσε σε όλες τις φωτο/ες, και την τάξη! Όσο για το νερό της βρύσης, αυτό του δίνουμε κι'εμείς!Γιάννη μου μην ρίχνεις στον εαυτό σου ευθύνες. Εκανες ότι μπορούσες καλύτερο για εκείνον. Τον φρόντιζες και τον αγαπούσες πολύ. Δε νομίζω να φταίνε αυτά που λες. Οταν η Κούκυ ήταν μωρό την κρέμα της, της την έκανα με νερό βρύσης. Και εμείς τότε είχαμε τζάκι. Απλά το πουλάκι αρρώστησε...
Γιαννη, το ιδιο μου ειχε πει ο γιατρος τοτε (7 χρονια πριν) και για το δικο μου μωρο. Ηταν αρρωστο απο πριν! Αργουν να φανουν οι ενδειξεις και οπως φαινεται οταν εμφανιστουν συνηθως ειναι πλεον αργα. Να εισαι σιγουρος πως δεν φταις εσυ για κατι.Eγώ εκτιμώ ότι ήταν άρρωστο από τότε που το πήρε. Δεν αρρώστησε στο σπίτι του Γιάννη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας