γεια σας. Εγω τα εχω για χρονια σε ενα κλουβι 5χ2χ1,5υψος, εχω μεσα γυρω στα 50 καναρινια. Δεν εχουνε προβλημα κανενα γενανε και βγαζουνε γυρω στα 40-50 γιαβρια. Μονα τους ελευθερα. Δεν ανακατευομαι με τα αυγα και με τα ζευγαρωματα, μονο τα ταιζω.χαμοσ απο κελαηδισματα. Ειναι στη σοφιτα και εχουνε χωρο και βγαινουνε και στο μπαλκονι. Ειναι οτι καλυτερο απο ενα κλουβακι. Οταν πας ορεστιαδα θα βαλς φωτο.
Συμφωνώ, όταν τα πουλιά είναι στη φύση. Έχει διαφορά όταν τα έχουμε εμείς, τότε εξαρτώνται από εμάς και όχι από τη φύση.η φυση νομιζω τα κανονιζει καλυτερα απο τον καθενα μας.
Αν για παράδειγμα θέλουμε να βάλουμε 5 πουλιά στην κλούβα. Θα πάρουμε τα δύο πρώτα και θα τα βάλουμε με χώρισμα για να γνωριστούν. Αφού γνωριστούν θα τα βάλουμε στην κλούβα. Στη συνέχεια τα επόμενα δύο. Και τα δύο αυτά με τα πρώτα δύο που δεν θα έχουν γνωριστεί δεν θα έχουν διαμάχες; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό.Πρέπει να τα βαζουμε στη κλούβα με τη σειρά αφου τα έχουμε βάλει πιο πρίν σε ένα κλουβι με χώρισμα ένα ένα για να δούμε πόσο καλά τα πηγαίνουν και για να γνωρίστουν.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας