Γενικά Αν εχω δυο αρσενικα διπλα διπλα θα κελαηδανε;

alexis6

PB New Member
Εγγραφή
23 Απρ 2014
Μηνύματα
106
Πόλη
Αγρίνιο
αν εχω δυο αρσενικα διπλα διπλα οχι πολυ κοντα 1 μετρο αποσταση θα κελαιδανε τα αρσενικα;
και αν εχω διπλα απο το αρσενικο ενα θυληκο θα κελαηδαει το αρσενικο;

και αν εχω δυο ζευγαρια για ζευγαρωμα το ενα απεναντι απο το αλλο η διπλα απο το αλλο ζευγαρι θα ζευγαρωσουν;
 
Για το πρώτο που ρωτάς ναι θα κελαηδανε και θα υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός.

Για το δεύτερο όχι.. Λογικά το αρσενικό σου θα σταματήσει.. Αλλά αυτό μην το κάνεις γιατί πλέον πρέπει οι θηλυκές να ξεπυρωσουν. Βάζοντας της δίπλα τον αρσενικό δεν τη βοηθάς! Θα θέλει να κάνει φωλιά.

Και για το τρίτο ναι θα ζευγαρώσουν αλλά θα ανταγωνιζονται και τον απέναντι αρσενικό με αποτέλεσμα να έχουν κι αλλού το μυαλό τους. Καλύτερα θα ήταν να μην βλέπονται έτσι ώστε να έχουν το μυαλό τους μόνο στο βατεμα. Αν τώρα δε γίνεται και πάλι θα ζευγαρώσουν αλλά λιγότερο..

Αλλά όπως προείπα δεν είναι πλέον εποχή για ζευγάρωμα! :) και όλα αυτά δεν είναι στάνταρ γιατί ο κάθε αρσενικός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά..
 
ενταξει τα εχω ζευγαρωσει τα πουλια απλα κανω ερωτησεις για να ξερω.. Τωρα για το χειμωνα ρωταω αν μπορω να βαλω το αρσενικο με την θυληκια να εχουν 1 μετρο αποσταση.. Τοτε θα κελαηδαει ο αρσενικος;
 
Αυτό Αλέξη δεν μπορώ να το ξέρω.. Εμένα άλλα αρσενικά μου κελαηδάνε ενώ είναι στο ίδιο κλουβί με τη θηλυκιά, άλλα μούγγα και άλλα τραγουδάνε ακόμα και όταν έχουν ένα μέτρο απόσταση. Δοκίμασε να τα βάλεις με ένα μέτρο απόσταση και αν δεν κελαηδάει βάλε το κλουβί του αρσενικού πάνω από της θηλυκιάς ώστε να μην τη βλέπει και να τραγουδάει! 😉
 
τα αρσενικά καλύτερα να μην βλέπονται μεταξύ τους!
 
Back
Top