kostas karderines
PB Member
Εγώ παιδιά επιμένω πάντως ότι η φτερουγα του δεν εχει κατι και νομίζω ότι αυτο φαίνεται και από τις νέες φωτογραφίες τώρα που βγήκαν τα καινούργια φτερά. Ένα βιντεάκι θα βοηθούσε να σιγουρευτούμε
Έχεις απόλυτο δίκιο Μαρία.σε αυτό που αναφέρθηκα είναι άσχετο με την απελευθέρωση του φλωρου! Στην ουσία απάντησα σε κάποιο σχόλιο ενός παιδιού για την κατάσταση τις φτερουγαςΠρέπει να συνεξεταστούν και οι άλλοι παράγοντες @kostas karderines , του χρόνου εγκλωβισμού του και της ηλικίας του.
Μακάρι οι πρώτες ''διαγνώσεις'' να μην ισχύουν για αυτή τη περίπτωση αλλά υπήρξαν πολλές και ιδιαίτερα καλά τεκμηριωμένες απαντήσεις στο προηγούμενο σχετικά με το πτηνό αυτό θέμα.Έχεις απόλυτο δίκιο Μαρία.σε αυτό που αναφέρθηκα είναι άσχετο με την απελευθέρωση του φλωρου! Στην ουσία απάντησα σε κάποιο σχόλιο ενός παιδιού για την κατάσταση τις φτερουγας
Του στερήθηκε η ελευθερία αλλά όχι η δυνατότητα να ζήσει αξιοπρεπώς.Παιδια καλησπερα και παλι.. Ο φιλαρακος ειναι ακομη μαζι μας πηγαμε στην ανιμα τον ειδαν και μου ειπαν οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα εχει προβλημα μ
Καλά έκανες...για αυτο και το εψαξα...
Πράγματι, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να νοηματοδοτήσει τη καθημερινότητα του πτηνού.Αυτό που ίσως θα είχε νόημα - για εμένα - είναι να ψάξεις από τώρα να του βρεις μια θηλυκιά για του χρόνου, και να ξεκινήσεις εκτροφή φλώρων.
Μήπως οι καρδερινάδες της παρέας γνωρίζουν κάποιον που να εκτρέφει φλώρους;Παιδια να σας πω οτι αυτο σκεφτομουν μολις τωρα... Θα το ψαξω το θεμα αρκει να βρω ατομο που να εκτρεφει...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας