Φροντίδα Αποδειξτε οτι αγαπατε τα πουλια ΕΜΠΡΑΚΤΑ!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μόλις περάσουν λίγο οι μέρες και ζεστάνει ο καιρός, συνάμα με τα Χελιδονίσματα θα δοκιμάσω να βάλω τις νεες φωλιτσες σε προφυλάγμένο χώρο ή κάτω από πολύ πυκνό φύλλωμα δέντρων... Η συνεχεια σε λίγες μέρες!
 
Αγορασα κι εγω εδω και κανα μηνα μια ξυλινη φωλια παπαγαλων και την εβαλα στην αυλη μου πανω σ'ενα δεντρακι με πυκνη φυλλωσια που γεμιζει σπουργιτια και κοκκινολαιμιδες αλλα τιποτα. Στερεωσα μπροστα τις την μπανιερα των καναρινιων μου με σπορια για να τα κανω να παν εκει και οντως πανε. Περπαταν πανω τις, αλλα τιποτα παραπανω. Επισης εχουν ριμαξει το νυχτολουλουδο της μητερα μου:D, κοβουν και τρωνε τα μπουμπουκια.
 
Μία μικρή ταϊστρα τοποθέτησα και εγώ στο μπαλκόνι με μείγμα τροφής και "βιταμίνης" χύμα που αγόρασε η αδερφή μου από άγνοια. Τουλάχιστον δεν θα πάει χαμένη ελπίζω, γιατί της πήγα τροφή συσκευασμένη εμπλουτισμένη με διάφορους σπόρους δικούς μου (chia, foniopaddy και καμελίνα)
Αν και είναι τροφή για καναρίνια ελπίζω να την τιμήσουν τα πουλιά της γειτονιάς και να δώσουν και χαρά στα πιτσιρίκια που την ετοιμάσαμε παρέα και περιμένουν πίσω από την κουρτίνα :D
 

Συνημμένα

  • DSC00661.webp
    DSC00661.webp
    21,3 KB · Προβολές: 106
  • DSC00660.webp
    DSC00660.webp
    21,8 KB · Προβολές: 102
Back
Top