Θα μπορούσες να μου δώσεις το όνομά του εκτροφέα στη Θεσσαλονίκη?Ιωαννινα ειναι ο συγκεκριμενος αλλα υπαρχει και συναδελφος του στην θεσσαλονικη.Στα γιαννενα ειναι δυο που αναφερθηκαν ονομαστικα απλα εδω
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν δεν καταφέρω να έρθω σε επαφή με κάποιον εκτροφέα μέσω του forum θα έχω το νου μου, πρώτα ο Θεός, στο τέλος του έτους για τρέχοντες διαγωνισμούς. Να είσαι καλά.Στους διαγωνισμούς των συλλόγων που γίνονται συνήθως τέλος του έτους μπορείς να έρθεις σε επαφή με αρκετούς εκτροφείς, και μέσα από τις ιστοσελίδες των συλλόγων μπορείς να βρεις επαφή με εκτροφείς.
Αγαπητέ Φιλομαθής, τώρα το κατάλαβα πώς λειτουργεί το "σύστημα".Ειναι μερος της σελιδας που ανεβασα νωριτερα. Την ειδες την σελιδα και δεν τα βρηκες και μονος σου?
Ειναι στο link οι φιλοι του ΟΕΜ
View attachment 94101
Δεν γραφουν τα μελη..το λενε οι φιλοι και εχουν και αριθμο μητρωου οι φιλοι ..και αν πας στα αποτελεσματα των διαγωνισμων μελων βλεπεις οτι ειναι ως δια μαγειαςειναι καποιοι απο τους φιλους του OEM
Υπαρχει καποιος λογος για την μυστικοπαθεια αραγε ?
Ναι το βρήκα. Σιγά σιγά θα μπω στο "κλίμα". Απ' ότι κατάλαβα όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει και σε άλλους παρόμοιους χώρους, και όχι μόνο για πτηνά, καλώ ή κακώς υπάρχει μία κάποιου βαθμού συντεχνιακή οργάνωση και λειτουργία, έτσι ώστε οι "νεοφώτιστοι" να περνούν αναγκαστικά από μία διαδικασία "μύησης". Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.@seneka21
Υπαρχει τμημα του PetBirds εδω που ανακοινωνονται επισημα τα νεα των συλλογων σχετικα με εκθεσεις και διαγωνισμους. Το εχεις εντοπισει? Εχεις ψαξει εδω? υπαρχουν συγκεντρωμενοοι οι συλλογοι με στοιχεια επικοινωνιας οπου και οποια ειναι διαθεσιμα βεβαια και Links Για τις σελιδες τους
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας