Γενικά Απολύμανση στο κτίριο και πουλιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elenie
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εγώ στη θέση σου θα απέφευγα την απολύμανση στο διαμέρισμα. Όχι μόνο για την υγεία των πουλιών, αλλά και των ανθρώπων.

Από το να έχω απρόσκλητους επισκέπτες έκπληξη που ίπτανται και τρέχουν σφαίρατοι ενώ εγώ κάθομαι αμέριμνη να απολαύσω τις θερινές μου βραδιές, χίλιες φορές απεντόμωση πάρα τα ρίσκα.
Εξάλλου σκέψου τι θα γινόταν σε χώρους μαζικής εστίασης ή υγειονομικού ενδιαφέροντος αν δεν υπήρχε η απεντόμωση. Τρέμω να το σκεφτώ... 😰 😨
 
Λοιπόν, ο ψεκασμός έγινε. Πήρα πρωί πρωί τα κλουβιά μέσα και ήταν καλή ευκαιρία να πλύνω και την μεγαλύτερη κλούβα προστασίας που έχω γι αυτά.

Πλέον ήρθε η ώρα να τα βγαλω έξω. Με την ευκαιρία ένωσα τα τρία πιγκουινακια που είχα, μια και η κάθε απόπειρα ζευγαρώματος τελείωσε από εμένα. Είναι καλύτερο να είναι όλα μαζί, κι έτσι ελευθερώνεται η θέση και το κλουβί που έχω για μελλοντικές προσθήκες. Σκέφτομαι ή να μεγαλώσω το συγκεκριμένο κοπάδι ενώνοντας τα δυο μεγάλα κλουβιά ή δεν ξέρω ίσως αργότερα πάρω κάποιο άλλο μέλος.

Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν κάποιοι μικρό τσακωμοί, στις επόμενες ημέρες θα δω πως πήγαινει και ανάλογα θα πράξω. Έβαλα δυο ποτίστρες και τρεις ταϊστρες για να μη δημιουργηθεί θέμα και βλέπουμε. Εδώ τα τρία καμάρια μου μαζί.

A0688D0B-E4EF-472D-B83F-D29C1C1D9876.webp
 
Πολύ ωραία Ελένη! Χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά!
Στη θέση σου θα είχα συνέχεια το νου μου στα java. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι και για έναν εργένη. Επίσης φοβάμαι πως μπορεί να νιώσουν ότι το νέο αρσενικό καταπατεί το χώρο τους και να αντιδράσουν με βίαιο τρόπο. Παρατηρείς και πράττεις ανάλογα λοιπόν.
 
Όλα μια χαρα Αμβροσιε. Δεν έδειξαν να επιρεαστηκαν σε κάτι, πέρα από τη νευρικότητα της μετακίνησης. Δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο αν τα άφηνα στο σημείο και έκαναν τον ψεκασμό, αλλά και δε θέλω να μαθω επίσης. Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά.
 
Δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο αν τα άφηνα στο σημείο και έκαναν τον ψεκασμό, αλλά και δε θέλω να μαθω επίσης. Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά.
Ναι ναι φυσικά, καταλαβαίνω. Ορθά σκέφτηκες και έπραξες! Και εγώ στην θέση σου δεν θα το διακινδύνευα.

Όλα μια χαρα Αμβροσιε. Δεν έδειξαν να επιρεαστηκαν σε κάτι, πέρα από τη νευρικότητα της μετακίνησης.
Έξοχα! Τέλεια! Καλό αυτό! Αυτό ήθελα να μάθω! Καλή σας συνέχεια!
 
Back
Top