dimitris_patra Εγγραφή 12 Φεβ 2009 Μηνύματα 902 Πόλη Πάτρα Όνομα Δημήτρης 24 Φεβ 2014 #21 PAIANAS είπε: Κοίτα να ακούει καρδερίνες και να βγει Μπηθικώτσης! .. Και εύχομαι να βγάλεις κι άλλα πολλά τέτοια! Δείτε το υπόλοιπο... Φίλε σ' ευχαριστώ... Εγώ είμαι της παλιάς πατρινής σχολής και τα τζια μου αρέσουν, δεν τα ακούω για γρέτζια... Με τέτοια δασκαλεύω τα πουλιά!
PAIANAS είπε: Κοίτα να ακούει καρδερίνες και να βγει Μπηθικώτσης! .. Και εύχομαι να βγάλεις κι άλλα πολλά τέτοια! Δείτε το υπόλοιπο... Φίλε σ' ευχαριστώ... Εγώ είμαι της παλιάς πατρινής σχολής και τα τζια μου αρέσουν, δεν τα ακούω για γρέτζια... Με τέτοια δασκαλεύω τα πουλιά!
Ian32 Εγγραφή 29 Οκτ 2013 Μηνύματα 597 Πόλη Πειραιάς Όνομα Γιάννης 24 Φεβ 2014 #22 Τα Τζια, γκρ γκρ δεν ακούγονται... Είναι άσχημα στο αυτι. Βάλε να τις ακούει από τώρα.
dimitris_patra Εγγραφή 12 Φεβ 2009 Μηνύματα 902 Πόλη Πάτρα Όνομα Δημήτρης 24 Φεβ 2014 #23 Ian32 είπε: Τα Τζια, γκρ γκρ δεν ακούγονται... Είναι άσχημα στο αυτι. Βάλε να τις ακούει από τώρα. Δείτε το υπόλοιπο... ...άλλο το γκρ γκρ... Και άλλο το λαλαλα τζία ή χλι χλι χλι τζία...ας πούμε.
Ian32 είπε: Τα Τζια, γκρ γκρ δεν ακούγονται... Είναι άσχημα στο αυτι. Βάλε να τις ακούει από τώρα. Δείτε το υπόλοιπο... ...άλλο το γκρ γκρ... Και άλλο το λαλαλα τζία ή χλι χλι χλι τζία...ας πούμε.