Ασθένειες Αποριες για ταλαιπωρημενο πουλακι απο petshop

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης FIRFIR
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Φτάνει μια εβδομάδα. Βασικά το θηλυκό χρειάζεται βιταμίνη D και ασβέστιο. Την διατροφή πρόσεχε, αν τρέφονται καλά οι βιταμίνες δεν χρειάζονται. Τι πολυβιταμινούχο έχεις; Μπορείς να δώσεις και στην νεοφερμένη 4-5 μέρες.
 
Ειναι το combex v της quiko, λεει οτι εχει βιτ D3. Αν αναμιξω κομματακια λαχανικων μες την τροφη; Γιατι λιγο ροκα που εβαλα στο καγκελακι την φοβηθηκε!
 
Λοιπον το κοριτσι μας παει καλυτερα, τρωει, δυναμωνει, αρχισε να τσιμπαει λαχανικα, μονο το σουπιοκοκαλο δεν εχει αγγιξει ακομα.. Της τριβω λιγο μες τους σπορους, αλλα ειναι αρκετο ως πηγη ασβεστιου; Της βαζω και σουσαμι αλλα δεν λεει αν ειναι αναποφλοιωτο.. Δυστυχως λογω μιας ιωσης που με ταλαιπωρει 6 μερες τωρα δεν βρηκα την δυναμη να την παω στον πτηνιατρο για ελεγχο.. Την κανω μπανακι με το ψεκαστηρι, αλλα το πτερωμα εχει ακομα καρφακια, ποτε θα φυγουν αυτα; Το καλο ειναι οτι σταματησε να χανει τοσα πολλα πουπουλα... Μολις βγαλω νεες φωτο θα κανω και παρουσιαση..
 
Τα καρφάκια θα βγάλουν φτερά. Δεν τα βλέπεις να προχωρούν; Ίσως χρειάζεται και λίγη αυγοτροφή καθώς και πράσινα σκούρα χόρτα.
Περαστικά σου!
 
Ναι οντως μου φανηκαν διαφορετικα.. Αυγοτροφη εκανα την ωραια σπιτικη της Αλικης και 2-3 μερες ουτε που την αγγιξε.. Αφηστε που παει και ο σκυλος και την μυριζει.. Θα δοκιμασω με καμια εμποριου μου φαινεται. Ποια εταρεια ειναι καλη και ευκολοφαγωτη;
 
Back
Top