Καλημέρα και από μένα. Θέλω απλά να προσθέσω την προσωπική μου άποψη ότι η εξωτερική εκτροφή δεν είναι τόσο μπαμπούλας και δε χρειάζεται έξτρα θέρμανση αν τα πουλάκια εινα προστατευμένα από ρεύματα του αέρα. Διατηρώ Java sparrows εδώ και τρία χρόνια, τα οποία προήλθαν από εξωτερική εκτροφή. Επίσης τον τελευταίο μήνα έχω στην κατοχή μου ένα ζευγάρι Star finches. Μίλησα με την Πωλίνα από την οποία τα πήρα και την ενημέρωσα πως θα τα έχω έξω και μου είπε πως είναι μια χαρα, αν είναι προστατευμένα. Τους παρέχω την ίδια φροντίδα με τα Java και δε δείχνουν να έχουν επιρρεαστει στο παραμικρό μέχρι στιγμής, ίσα ίσα δείχνουν πως θέλουν να ζευγαρώσουν.
Έχω επίσης διαβάσει σε site στην Αγγλία που ασχολούνται με τα εξωτικά, πως πολλοί είναι αυτοί που τα έχουν σε εξωτερικά aviaries, δίνοντας τους την επιλογή να μπουν σε ένα στεγασμένο χώρο όταν έχει πολύ κρύο ή βροχη. Και μιλάμε για κρύο και χειμώνα Αγγλίας, που ξεκινάει από Οκτώβρη.
Επαναλαμβάνω και πάλι πως αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και οι προσωπικές μου παρατηρήσεις βάση της δίκης μου εμπειρίας.
Έχω επίσης διαβάσει σε site στην Αγγλία που ασχολούνται με τα εξωτικά, πως πολλοί είναι αυτοί που τα έχουν σε εξωτερικά aviaries, δίνοντας τους την επιλογή να μπουν σε ένα στεγασμένο χώρο όταν έχει πολύ κρύο ή βροχη. Και μιλάμε για κρύο και χειμώνα Αγγλίας, που ξεκινάει από Οκτώβρη.
Επαναλαμβάνω και πάλι πως αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και οι προσωπικές μου παρατηρήσεις βάση της δίκης μου εμπειρίας.