Γενικά Από ποια πετ σοπ της Θεσσαλονίκης αξίζει να ψωνίζουμε;

ΛΑΚΗΣ ΚΟΥ

PB Member
Εγγραφή
7 Μαϊ 2009
Μηνύματα
140
Πόλη
Χαλκιδική
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τα πετ σοπ.σε ποια αξιζει να ψωνιζουμε απο αυτα;



σε οσα πηγαινω ολα τα πουλια μου φαινονται αρρωστα και τα κλουβια πολυ βρωμικα εχετε κατι να προτεινετε;
 
εγω θα σου προτεινα να ψαχνεις συνεχως μαγαζια κ οπου βρεις περιβαλλον που αξιζει να ψωνιζεις.
οσο πιο πολλα μαγαζια γυριζεις κ βλεπεις, τοσο θα αποκτας αποψη.

το να σου γραψει καποιος εδω να ψωνιζεις απ τον ταδε, μαλλον σαν διαφημιση θ ακουστει πιστευω.
 
Λακης κου.. Εγω είμαι ο Αλεξ ο Γιου! Ειναι μια ιστορια αμαρτωλη αυτη με τα πετ σόπ!Βασικα ακου έναν τροπο που χρησιμοποιώ εγω καθώς τρωω πόρτα στα περισσότερα πετ σοπ της πόλης λόγο των πολλών ερωτησεων που κάνω... Οπότε πλέον λιγα λόγια να αγαπιόμαστε... Πηγαίνεις ενημερωμενός οτι θέλεις αυτο και μόνο αυτο και απλά ψάχνείς να το βρείς.. Τωρα αμα εχείς λίγο όρεξη (εγω προσωπικα παντα έχω) κανείς και καμια ερωτηση τον πετ σόπα.. Ξεροντας εσυ ο ιδιος τη σωστη απάντηση.. Απλά για να δεις τις γνωσεις του οπότε αναλογα με το τι θα απαντησει βγάζεις και τα αναλογα συμπερασματα... Βλέπεις για παραδειγμα εναν παπαγάλο.. Ο οποίος στο δαχτυλιδι γραφει 05... Δηλαδη γεννηθηκε το 2005 και τον ρωτάς:Μωρο είναι αυτος;καποιος θα σου πει ναι κάποιος θα σου πει οχι... Οπότε εξυπνος είσαι και θα πάς σε αυτον που σου ειπε οτι ναι είνια μωρο... (Συμβουλες ενος ηλιθιου...😀)Συνηθώς να ξέρεις τα συνοικιακα είναι αυτα που μπορεί να προσέξουν περισσότερο τα ζωα τους.. Επειδη εχουν λίγα..στα μεγαλα χάνεις λίγο τη μπαλα...
 
δεν έκανα ερωτήσεις για να δω τι ξέρουν.
Βασικα η Σβωλου ειναι η μεγαλη οδος οποτε η ιπποδρομιου ειναι καθετη σε αυτη:) Σε ποιο υψος της Σβωλου θυμασαι; Αν και νομιζω οτι ενα πετ εχει στη Σβωλου προς την Αγ. Σοφια την εκκλησια.
 
ΕΙπα κι εγω βρε Κωσταντινε.. Αλλου σε πηγε ο Λευτερης.. Στεφανε ειναι αυτο που λες! Καθαρο μαγαζι αλλα απο ποικιλια δεν εχει και παρα πολλα.. Τα πιο πολλα ειναι αξεσουαρ!
 
εγώ πάντως πηγαίνω στην γειτονιά μου τα καναρίνια του είναι τόσο ζωηρά που ένα που πήρα πρίν ένα μήνα άνοιξε μόνο του το κλουβί και την κοπάνησε αν και μηνών άνοιγε τα φτερά του σαν αετός και χτυπούσε τα κάγκελα μέχρι που άνοιξε την πόρτα, κι από κελάιδισμα οι γείτωνες μου λένε να τα σκεπάσω γιατί τους ξυπνάνε.
 
Και ποια ειναι αυτη η γειτονια σου; Που έχει τα καλυτερα καναρινια της Θεσσαλονικης;Εδω στη γειτονια μου αναμεσα απο Μποτσαρη κ Π συνδικα υπαρχει ενα πετ σοπ που ο τυπος εχει τουλαχιστον 20 κύπελα απο διαγωνισμους καναρινιων... Τι έχεις να μας πεις τωρα για τη δικη σου γειτονια;😛
 
από αυτόν της γειτονιάς σου, με τα πολλά κύπελλα, ψώνιζα όταν έμενα Μαρτίου είναι πολύ καλός, αλλά τώρα μένω πιό μακρυά και βολεύτηκα μιά χαρά κι άς μήν είναι διαβαθμισμένα όπως τα δικά του φτάνει που μου κελαιδούνε με πολλές φωνές. Το κορδελιό είναι η γειτονιά μου, χθές μετρούσα τον ευδόκιμο έκανε 16 παραλαγές χωρίς ανάσα
 
😀, καλά μη μαλώσετε για το ποιος έχει και την καλύτερη γειτονιά :D


εγω θα σου προτεινα να ψαχνεις συνεχως μαγαζια κ οπου βρεις περιβαλλον που αξιζει να ψωνιζεις.
οσο πιο πολλα μαγαζια γυριζεις κ βλεπεις, τοσο θα αποκτας αποψη.

το να σου γραψει καποιος εδω να ψωνιζεις απ τον ταδε, μαλλον σαν διαφημιση θ ακουστει πιστευω.
Συμφωνώ απόλυτα με την Έυα. Πιστεύετε μόνο στα μάτια σας και όχι στο τι θα διαβάσετε σε ένα forum. Πηγαίνετε σε όσα περισσότερα μαγαζιά μπορείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, τόσο από την κατάσταση των ζώων μέσα σε αυτά, αλλά και όπως είπε και ο Mpikis και από την ειλικρίνεια και τις γνώσεις του μαγαζάτορα.
 
θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο πραγματι ο τυπος δεν παιζεται ειναι καλος στην δουλεια του και με παρα πολλες γνωσεις και το βασικο για μενα οτι ειναι ντομπρος.
 
Χρηστακο κι εσυ της γειτονιας με τα καλυτεροτερα καναρινια εισαι;😀! Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα... Πηγα σε ενα αλλο σημερα και αντι για epithol εψαχνε να μου δωσει κατι αντιβιωσεις... Της λεω ΠΡΟΣΕΧΕ... Είμαι στο petbirds και ειμαι active member..😀!
 
παιδια εγω μενω χαριλαου και τα πουλια τα πηγαινω σε εκεινον με τα κυπελλα. Ο τυπος ειναι απαιχτος με ολη την σημασια της λεξης. Μου εχει σωσει 3 πουλια. Και οι τροφες του πεντακαθαρες. Δεν κανω διαφημιση αλλα οσοι μενετε ανατολικα αξιζει να πατε εκει. Ειναι στην συνδικα κατω απο την δελφων. Ειναι πολυ ντομπρος και αγαπαει πολυ τα πτηνα(και οχι μονο). Επειδη ειμαι πελατης του χρονια, ενα καναρινακι το γιατρεψε δωρεαν. Ειναι απαιχτος ο κυρ Νικος
 
παιδια εγω μενω χαριλαου και τα πουλια τα πηγαινω σε εκεινον με τα κυπελλα. Ο τυπος ειναι απαιχτος με ολη την σημασια της λεξης. Μου εχει σωσει 3 πουλια. Και οι τροφες του πεντακαθαρες. Δεν κανω διαφημιση αλλα οσοι μενετε ανατολικα αξιζει να πατε εκει. Ειναι στην συνδικα κατω απο την δελφων. Ειναι πολυ ντομπρος και αγαπαει πολυ τα πτηνα(και οχι μονο). Επειδη ειμαι πελατης του χρονια, ενα καναρινακι το γιατρεψε δωρεαν. Ειναι απαιχτος ο κυρ Νικος

Ειναι ενα μικρο επανω στην οδο Θερμοπυλων;
 
Παιδια ενταξει μην τα παραλετε κιολας για το petshop αυτο στην θερμοπυλων - συνδικα. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος στην δουλεια του, γιατι τον ξερω τον κυριο αυτον, καθε μερα περνουσα απο κει επειδη η δουλεια μου ηταν εκει και πηγαινα κι εβλεπα τα πουλια του. Να τονισω 2 πραματα ομως.Απο καθαριοτητα ειναι πολυ καλα,ισως επειδη ειναι πολυ μικρο το μαγαζι και του ειναι ευκολο το καθαρισμα(ισως). Καποιες ερωτησεις που του εκανα ΦΑΙΝΟΤΑΝ οτι ξερει, αλλα να πω και 2 πραματα που δεν μου αρεσαν. Πρωτον ειναι ''κομματακι'' ακριβος στις τιμες του και δευτερον κοιταζει να σε παραπλανησει δηλαδη πας ας πουμε να παρεις κατι και δεν το βρισκεις, εκεινος θα προσπαθησει να σε κανει να παρεις κατι αλλο αντιστοιχο, ενω εσυ ψαχνεις κατι συγκεκρυμενο. Κατα τ αλλα απο πουλια ειναι μια χαρα απο οσο ξερω. Να σας πω κι εγω τωρα απο την δικη μου πλευρα ποια petshop θεωρω οτι ειναι καλα. Ο Ολλανδος που βρισκεται στην Αθωνος πισω απο το ταχυδρομιο στην αριστοτελους, αυτος παιδια εχει παρα πολλες γνωσεις, καθαριοτητα φυσικα(εχει μικρο μαγαζι και αυτος)και δεν φερνει ποτε καποιο πουλι αρρωστο η γενικα με καποιο προβλημα. Παντα διαλεγμενα περνει και απο εκτροφεις. Εγω πηγα εκει συστημενα απο αλλους petshoπαδες οταν ηθελα να μαθω το φυλλο του Τακη μου(Lovebird) και κανενας δεν μπορουσε να το καταλαβει και μου λεγαν ολοι να παω στον Ολλανδο, οτι μονο αυτος μπορει να το καταλαβει. Σου εξηγει πολλα πραματα και με εχει σωσει καναρινια(να ναι καλα)Το κακο ειναι οτι νομιζω βγαινει σε συνταξη σε λιγο καιρο. Κριμα. Ενα αλλο παλι μαγαζι ειναι στην αρχη της Παπανδρεου το γωνιακο διπλα απο τα Goody's. Ειναι ακριβος σε τιμες αλλα απο καθαριοτητα και απο πουλια ΣΚΙΖΕΙ. Εβλεπα κατι πουλαρους που ειχε και παθαινα πλακα. Καθομουν ποση ωρα και τα κοιταζα απο την βιτρινα. Σ αυτον εχω δει τα πιο ωραια ΚΟΚΚΙΝΑ καναρινια.Ζαλιστικα μολις τα ειχα δει και να κελαηδανε μπροστα σου. Επισης εχει πολλα μα παρα πολλα αξεσουαρ.Απλα τονιζω ειναι λιγακι ακριβος και αυτος αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αυτο. Οταν θελω να παρω κατι,θα το παρω απλα το αναφερω γιατι ισως καποιοι δεν ειναι στα οικονομικα τους καλα και ψαχνουν φθηνοτερες λυσεις.Αυτα απο εμενα. Ελπιζω να βοηθησα καποιους. Και οτι νεοτερο εδω ειμαι παλι.
 
θα συμφωνησω με τον φιλο οτι ειναι λιγο ακριβος.[μην φανταζεστε οτι εχει μεγαλη διαφορα με τους υπολοιπους]Αλλα θα ξανατονισω οτι μου εσωσε και μαλιστα δωρεαν ενα πουλακι. Δεν μου πηρε φραγκο. Το μαγαζακι ειναι μικρο αλλα εχει απεναντι και μια αποθηκη. Οσο για την καθαριοτητα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν μετραει το μεγεθος του μαγαζιου αλλα ειναι στον ανθρωπο. Και υποψιν δεν εχω καμια συγγενια με τον συγκεκριμενο κυριο και ουτε τον κανω διαφημιση.Απλα πιστευω οτι ειναι ενα αξιοπρεπεστατο μαγαζι για να εμπιστευτει καποιος τους φτερωτους μας φιλους.
 
σακη αν καταλαβα καλα λες για την πεταλουδα.χωρις να εχω παει στο μαγαζι ειχε αναφερθει σε ενα αλλο post πως ενας φιλος την πατησε ασχημα με ενα καναρινι που πηρε και το ασχημο ηταν οτι ηταν απο την λαρισα το παιδι. (κομματακι μακρια)
 
Back
Top