Γενικά Από που μπορώ να αγοράσω ή να παραγγείλω σχάρες για κλουβιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Akis39
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχω παραγγείλει ειδικό ζεόλιθο από petshop για υπόστρωμα.
Αν έχεις σκοπό να έχεις τα κλουβιά μέσα στο σπίτι, θα σε απογοητεύσω λίγο. Χρησιμοποιούσα χοντρό ζεόλιθο, σαν υπόστρωμα, για 3 χρόνια αλλά τον σταμάτησα λόγω της σκόνης που αφήνει. Από ιδιότητες θεωρώ ότι είναι ίσως το καλύτερο υπόστρωμα, από όσα έχω δοκιμάσει (σχεδόν όλα του εμπορίου) αλλά η σκόνη ήταν πρόβλημα στην εσωτερική εκτροφή μου. Ήμουν συνέχεια με ένα πανί στο χέρι και επίσης θεωρούσα ότι δεν ήταν ότι καλύτερο για τα πουλιά να την αναπνέουν. Αφότου σταμάτησα τον ζεόλιθο χρησιμοποιώ pellet για τρωκτικά και παπαγάλους και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
 
@Μπαιρακταρης τασος

Το πρωτο πραγμα που κρατα μακρια απο τις κουτσουλιες τους τα πτηνα ειναι η σχαρα στο κλουβι.
Η αποσταση κουτσουλιας και πουλιου ειναι η καλυτερη προφυλαξη.

Σε δευτερο χρονο ερχονται τα υποστρωματα να κανουν την δουλεια που πρεπει.
 
@Tony Forpus κουτσουλιες πεφτουν πανω στη σχαρα και τα δικα μου πουλια πανε και τις ξυνουν, κατω στην αμμο ουτε τις ακουμπανε. Γενικα κουτσουλιες πανω σε μεταλο πλαστικο ειναι επικινδυνες. Το εχω δοκιμασει με τις σχαρες θελουν πλυσιμο δυο φορες τη μερα..
 
Σήμερα κατά τύχη (30€!) πήρα ζευγαρωστρα voltrega 350. Όντως δεν είχε σχάρα αλλά επειδή είχα απόθεμα σε κουνελοσυρμα έφτιαξα μια και κάθισε μια χαρά.
Ωραίο και ποιοτικό κλουβί σε σχέση με τις κινεζικές που είχα πάρει προχθές.
 
@Akis39 Έχω το ίδιο για κλουβί καραντίνας αλλα με τις άκρες των σκεπων να κυρτωνουν προς τα πάνω και όντως έπρεπε να πάρω την σχάρα εξτρα. Το πετσοπ ειχε, αν και την εμφάνισε μόνο όταν ζήτησα. Το πιο πιθανό να έχουν αυτοί από όπου το αγόρασες (ελπίζω να μην έρχομαι αργά στο πάρτυ κι αν ναι, να έχει λυθεί το θέμα καλως)
 
@matahary
το link ειναι απο το επισημο site. Δεν βλεπω να υπαρχει σαν optional η σχαρα .


επισης επισυναπτω και το pdf του προιοντος.
Αν βρω κατι επιπλεον ή συμβατο με το κλουβι χαζευοντας το site τους θα ενημερωσω. πιθανα αν βρεις απο αλλο κλουβι αλλης εταιρειας να καλυψει την αναγκη σου.Εναλλακτικες λυσεις και πατεντες μπορω να σκεφτω δυο DIY.
Και για αποφυγη τυχον παρεξηγησεων ιδιωτης ειμαι και ουδεμια σχεση εχω με καταστημα pet shop ή αντιπροσωπεια εταιρειας κατασκευης κλουβιων 😀

1662625802737.png
 

Συνημμένα

@Akis39 απο που πηρες σχαρα? Εχω το ιδιο κλουβι
[automerge]1663060305[/automerge]
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα μηνύματα σας. Βρήκα τελικά petshop και παρήγγειλα τις σχάρες. Καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους.
Απο που πηρες σχαρα? Χρειαζομαι και εγω
 
@matahary Συγνώμη φίλε, αλλά αυτό το μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 2020. Πλέον, ο @Akis39, δε είναι ενεργό μέλος του PB, καθώς έχει να εμφανιστεί από τις 6 Ιανουαρίου του 2021. Παρόλα αυτά καλώς ήρθες στο club!
 
Back
Top