Αναπαραγωγή Από που προμηθεύομαι πολυβιταμίνες και υδατοδιαλυτό ασβέστιο;

Αμα μπορεις να μου προτεινεις καποια μαρκα, πολυ ευχαριστως, για να παρω συσκευασμενη την επομενη φορα!
 
Αμβρόσιε εγώ φτιάχνω δική μου και δεν έχω εμπειρία από μάρκες. Όμως πολύ φοβάμαι ότι αυτό που αγόρασες ΔΕΝ είναι αυγοτροφή. Δεν σε ρωτάω για κάποιο άλλο λόγο, παρά μόνο μήπως δεν είναι αυγοτροφή και κάνεις λάθος την προετοιμασία. Υποθέτω για να την αγοράσεις σε ενδιαφέρει να κάνει για την σωστή δουλειά που την πήρες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ian32
Αμβροσιε πιθανόν αυτό που πήρες για κάλο δεν είναι αυγότροφη είναι ζάχαρη με ίχνη σκόνης αυγού και νιζερ που μόνο κακό κάνει.
Πάρε νιφάδες βρώμης βάλε αυγό βραστό με λίγα βότανα και είναι ότι πρέπει!
 
Αμβρόσιε από έτοιμες θα σου πρότεινα τις 2 που χρησιμοποιώ εγώ και τις ξέρω, μία είναι η orlux gold patee και η άλλη η cede morbido.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες αξιόλογες αυγοτροφές.
 
Ναι τα καναρινια μου τρωνε τεσσερις φορες την εβδομαδα βραστο αυγο με το τσοφλι και τρεις φορες την εβδομαδα διαφοδα λαχανικα.
 
κι εγω μεχρι τωρα εχω δωσει την orlux την cede και την dolce forno , αλλα νομιζω η δυο πρωτες ηταν η καλυτερες
 
Γιατί δε φτιάχνεις μια δικιά σου με προϊόντα που έχεις στο σπίτι σου; Και πολύ πιο οικονομικά θα σου έρθει και θα ξέρεις τι δίνεις στα καναρίνια σου...

Εγώ πχ φτιάχνω αυτό και δίνω πλέον μέρα παρά μέρα: Η δικιά μου σπιτική αυγοτροφή

Υπάρχουν και άλλες πολλές συνταγές στο φόρουμ! Να φτιάξεις αυτή που σου κάνει! 😉
 
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι ακόμα! Όταν ψεκάσω το κλουβί με το σπρέι και αυτό αεριστεί, μετά από πόσες μέρες μπορώ να βάλω τα πουλιά, χωρίς τον κίνδυνο να πάθουν αναθυμίαση;
 
Αναλόγως ποιο σπρέι έχεις αγοράσει... Τα περισσότερα ψεκαζεις κλουβιά και τα πουλιά είναι μέσα.. Αλλά (όπως το Ardap) είναι μόνο για το χώρο και τον εξοπλισμό και πρέπει τα πουλιά να είναι αλλού. Για το Ardap μετά από 24 ώρες μπορείς να βάλεις τα πουλιά στα κλουβιά τους.
 
Εγώ έχω πάρει το Pinex spray. Έχθές πέρασα και την δεύτερη εφαρμογή του. Δηλαδή, λέμε τώρα, θα μπορούσα και σήμερα να έβαζα τα πουλιά στην ζευγαρώστρα;
Συγνώμη αν σας κούρασα! Φιλικά!
 
Το pinex είναι και για πάνω στα πουλιά. Θα ψεκαζεις τα κλουβιά με τα πουλιά μέσα... Δεν παθαίνουν τίποτα.
 
Α, ωραία! Οπότε πολύ σύντομα θα βάλω το ζευγαράκι μου στο κλουβί για να αρχίσουν να γνωρίζονται... Παράλληλα τους συνεχίζω και μέχρι τα τέλη του μήνα την τελική προετοιμασία για να εφοδιαστούν καταλλήλως. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
 
Back
Top