Φροντίδα Από τι να προήλθε ο θάνατος του καναρινιού μου;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να σε νιώσω... Μια ζωή παπαγάλους είχα 🙂
Νομίζω πως όλοι τα ίδια λέμε για τα κατοικίδια μας, είναι τρέλα πραγματικά!

η σωστη απαντηση ειναι η προστασια με δευτερο κλουβι γυρο του
εμενα μου κανει εντυπωση παντως γιατι επιλεγουν τα καναρινακια που ειναι μια σταλια και μεσα σε κλουβι και οχι μια δεκαοκτουρα που ειναι παντου μεσα στην πολη

η σωστη απαντηση ειναι η προστασια με δευτερο κλουβι γυρο του
εμενα μου κανει εντυπωση παντως γιατι επιλεγουν τα καναρινακια που ειναι μια σταλια και μεσα σε κλουβι και οχι μια δεκαοκτουρα που ειναι παντου μεσα στην πολη
Ίσως γιατί η δεκαοχτούρα ή το περιστέρι πετάει και φεύγει, ενώ ένα καναρινάκι απροστάτευτο μέσα σε ένα κλουβί δεν έχει που να πάει και καταλήγει στα νύχια του αρπακτικού!

Ίσως γιατί η δεκαοχτούρα ή το περιστέρι πετάει και φεύγει, ενώ ένα καναρινάκι απροστάτευτο μέσα σε ένα κλουβί δεν έχει που να πάει και καταλήγει στα νύχια του αρπακτικού!
δεν ξερω τι να πω μου κανει εντυπωση
γιατι εχω δει με τα ιδια μου τα ματια γερακι να ειναι σχεδον διπλα διπλα σε καλωδια της ΔΕΗ με οχι μια αλλα δυο δεκαοκτουρες και για αρκετη ωρα μαλιστα

Είχα κ εγώ μια παρόμοια εμπειρία ποιο παλιά αλλά την έκανα κ την αμαρτία μου. Είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή μπήκε το γεράκι μέσα κ μου έφαγε δύο καναρίνια. Από εκείνη την μέρα περίμενα κ εγώ μέσα μαζί κοντά στο σούρουπο, ώσπου ήρθε πάλι εε αυτή ήταν κ η τελευταία φορά που είδε τα καναρινακια μου..
Το έχω κάνει πριν 20 περίπου χρόνια σε ένα κοράκι στο χωριό μου που επιτέθηκε στα κοτοπουλάκια, αλλά το μετάνιωσα οικτρά όταν διαπίστωσα τα μικρά του να μη φεύγουν από την αυλή μου. Βλέπετε ακολουθούσαν τους γονείς τους. Αν κάποιος φταίει είμαστε εμείς.

Δεν εννοώ αυτό που συνέβη σε μένα αλλά το πουλί που φαίνεται στο 2ο Βίντεο... αν είναι δεκαοχτουρα.
Φίλε patila θα συμφωνήσω κ εγώ με το misalouri Γιατί δυστυχώς έτσι είναι η φύση κ δεδομένου ότι αυτά τα αρπακτικά κυνηγούν για τροφή. Απ την άλλη πάλι σέβομαι ότι πολλές φορές δε μπορείς να κρατηθείς...
Αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια να ελέγχουμε τα ένστικτά μας. Να φανούμε ανώτεροι.

Αγαπητέ φίλε misalouri το 2ο Βίντεο είναι ακόμα πιο τραγικό. Μεσα Από το σπίτι... Τι πουλί είναι αυτό δεκαοχτουρα;

Κιρκινεζι ειναι, το γραφει ο τιτλος αν μιλας γι'αυτο
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Το 2ο βιντεο ειναι σοκαριστικο, ανησυχησα παρα πολυ τωρα.. Να ρωτησω με τη σειρα μου κατι, εχω τα καναρινακια μου εξω σε μια ντουλαπα καλυμμενη απο τις 3 πλευρες. Μπροστα ειναι ανοιχτη και για το χειμωνα ειχα βαλει διπλο ναιλον (αντιπαγετικο, κανονικα ειναι για τα φυτα 😛 ). Πρστατευει, οσο αφορα τα αρπακτικα; Σε λιγο καιρο θα κλεισω την ντουλαπα απο μπροστα με κουνελοσυρμα, απλα θελω να ξερω αν ειμαι οκ μεχρι τοτε!
Ευχαριστω πολυ και πραγματικα λυπαμαι για τις ασχημες εμπειριες ολων με τα αρπακτικα, που αναφερθηκαν σε αυτο το ποστ ☹
Προσωπικα δεν μου εχει συμβει, κι ευτυχως γιατι κατι τετοιο θα με επηρεαζε παρα πολυ ψυχολογικα, μια γατα ομως ειχε φαει το καναρινακι ενος ξαδερφου μου παλαιοτερα, στο οποιο ειχαμε ολοι μεγαλη αδυναμια ☹

ειχα βαλει μπροστα διπλο ναιλον (αντιπαγετικο, κανονικα ειναι για τα φυτα 😛 ). Πρστατευει, οσο αφορα τα αρπακτικα;
Προστατεύει από τα ιπτάμενα αρπακτικά. Αν έχετε γάτες, τότε εξαρτάται από το αν υπάρχει κάποια είσοδος που μπορεί να περάσει μέσα στα πουλιά η γάτα.

Προστατεύει από τα ιπτάμενα αρπακτικά. Αν έχετε γάτες, τότε εξαρτάται από το αν υπάρχει κάποια είσοδος που μπορεί να περάσει μέσα στα πουλιά η γάτα.
Ευχαριστω πολυ Σταυρο! Γατες ευτυχως οχι :D

Πάντως άσχετο με το θέμα που άνοιξα κ για να συνεχίσω σ αυτό που με ρώτησε ο Γιάννης, νομίζω ότι αν έχεις έστω κ μια φορά σκουφατο, τότε θες ξανά μόνο σκουφατο...
Όντως συμφωνώ για τα σκουφάτα. Και εγώ τους έχω παραπάνω αδυναμία. Πάντως αν δεις αίματα τριγύρω συνήθως είναι επίθεση από γεράκι. Διαφορετικά καρακάξα. Το βγάζει πιο λεπτεπίλεπτα από το κλουβί αυτή.

Back