Ίσως γιατί η δεκαοχτούρα ή το περιστέρι πετάει και φεύγει, ενώ ένα καναρινάκι απροστάτευτο μέσα σε ένα κλουβί δεν έχει που να πάει και καταλήγει στα νύχια του αρπακτικού!η σωστη απαντηση ειναι η προστασια με δευτερο κλουβι γυρο του
εμενα μου κανει εντυπωση παντως γιατι επιλεγουν τα καναρινακια που ειναι μια σταλια και μεσα σε κλουβι και οχι μια δεκαοκτουρα που ειναι παντου μεσα στην πολη
δεν ξερω τι να πω μου κανει εντυπωσηΊσως γιατί η δεκαοχτούρα ή το περιστέρι πετάει και φεύγει, ενώ ένα καναρινάκι απροστάτευτο μέσα σε ένα κλουβί δεν έχει που να πάει και καταλήγει στα νύχια του αρπακτικού!
Το έχω κάνει πριν 20 περίπου χρόνια σε ένα κοράκι στο χωριό μου που επιτέθηκε στα κοτοπουλάκια, αλλά το μετάνιωσα οικτρά όταν διαπίστωσα τα μικρά του να μη φεύγουν από την αυλή μου. Βλέπετε ακολουθούσαν τους γονείς τους. Αν κάποιος φταίει είμαστε εμείς.Είχα κ εγώ μια παρόμοια εμπειρία ποιο παλιά αλλά την έκανα κ την αμαρτία μου. Είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή μπήκε το γεράκι μέσα κ μου έφαγε δύο καναρίνια. Από εκείνη την μέρα περίμενα κ εγώ μέσα μαζί κοντά στο σούρουπο, ώσπου ήρθε πάλι εε αυτή ήταν κ η τελευταία φορά που είδε τα καναρινακια μου..
Αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια να ελέγχουμε τα ένστικτά μας. Να φανούμε ανώτεροι.Δεν εννοώ αυτό που συνέβη σε μένα αλλά το πουλί που φαίνεται στο 2ο Βίντεο... αν είναι δεκαοχτουρα.
Φίλε patila θα συμφωνήσω κ εγώ με το misalouri Γιατί δυστυχώς έτσι είναι η φύση κ δεδομένου ότι αυτά τα αρπακτικά κυνηγούν για τροφή. Απ την άλλη πάλι σέβομαι ότι πολλές φορές δε μπορείς να κρατηθείς...
Αγαπητέ φίλε misalouri το 2ο Βίντεο είναι ακόμα πιο τραγικό. Μεσα Από το σπίτι... Τι πουλί είναι αυτό δεκαοχτουρα;
Προστατεύει από τα ιπτάμενα αρπακτικά. Αν έχετε γάτες, τότε εξαρτάται από το αν υπάρχει κάποια είσοδος που μπορεί να περάσει μέσα στα πουλιά η γάτα.ειχα βαλει μπροστα διπλο ναιλον (αντιπαγετικο, κανονικα ειναι για τα φυτα). Πρστατευει, οσο αφορα τα αρπακτικα;
Ευχαριστω πολυ Σταυρο! Γατες ευτυχως οχι :DΠροστατεύει από τα ιπτάμενα αρπακτικά. Αν έχετε γάτες, τότε εξαρτάται από το αν υπάρχει κάποια είσοδος που μπορεί να περάσει μέσα στα πουλιά η γάτα.
Όντως συμφωνώ για τα σκουφάτα. Και εγώ τους έχω παραπάνω αδυναμία. Πάντως αν δεις αίματα τριγύρω συνήθως είναι επίθεση από γεράκι. Διαφορετικά καρακάξα. Το βγάζει πιο λεπτεπίλεπτα από το κλουβί αυτή.Πάντως άσχετο με το θέμα που άνοιξα κ για να συνεχίσω σ αυτό που με ρώτησε ο Γιάννης, νομίζω ότι αν έχεις έστω κ μια φορά σκουφατο, τότε θες ξανά μόνο σκουφατο...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας