Αναπαραγωγή Απώλεια στην αναπαραγωγή

Πόλη
Περιστέρι
Καλησπέρα θέλω επειγόντως μια βοήθεια. Είχα βάλει τα καναρίνια μια μου για αναπαραγωγή τα αγόρασα φέτος έκανα κανωνικα προετοιμασία ζευγάρωσαν όλα μια χαρά έχουν κάνει 4 αυγα και και ξαφνικά σήμερα βρήκα και τα δύο πουλιά μέσα στην φωλιά και το αρσενικό να είναι νεκρό με τα φτερά ανοιχτά... Δεν μπορώ να καταλάβω δεν είχε τπτ ούτε καρίνα ούτε λίπος τπτ.. τι θα κάνω τώρα????????

• Sad
Αντιδράσεις: MARY58
Καλησπέρα θέλω επειγόντως μια βοήθεια. Είχα βάλει τα καναρίνια μια μου για αναπαραγωγή τα αγόρασα φέτος έκανα κανωνικα προετοιμασία ζευγάρωσαν όλα μια χαρά έχουν κάνει 4 αυγα και και ξαφνικά σήμερα βρήκα και τα δύο πουλιά μέσα στην φωλιά και το αρσενικό να είναι νεκρό με τα φτερά ανοιχτά... Δεν μπορώ να καταλάβω δεν είχε τπτ ούτε καρίνα ούτε λίπος τπτ.. τι θα κάνω τώρα????????
Κ το θηλυκό βρήκες νεκρό;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Από εγκεφαλικά μέχρι καρδιακά.. Είδες πουθενά ίχνη μάχης τσακωμού κτλ;

Οχι τπτ.. τώρα τι να κάνω με την θηλυκιά κάθετες στην φωλιά να την αφήσω με τα αυγά μόνη της

Όχι το θρυλικό ειναι στην φωλιά με τα αυγα
Ν το κατάλαβα από το προηγούμενο ποστ σου. Αναγκαστικά θα ολοκληρώσει τη διαδικασία μόνη της η θηλυκιά. Πρέπει να κοιτάς να τρέφεται σωστά γιατί τώρα θα είναι μόνη της. Θα σου πουν σχετικά τα έμπειρα μέλη.
Μου κάνει εντύπωση ο θάνατος του αρσενικού. Που τα έχεις; Μήπως είδε κάποιο αρπακτικό κ πέθανε από φόβο;

Ν το κατάλαβα από το προηγούμενο ποστ σου. Αναγκαστικά θα ολοκληρώσει τη διαδικασία μόνη της η θηλυκιά. Πρέπει να κοιτάς να τρέφεται σωστά γιατί τώρα θα είναι μόνη της. Θα σου πουν σχετικά τα έμπειρα μέλη.
Μου κάνει εντύπωση ο θάνατος του αρσενικού. Που τα έχεις; Μήπως είδε κάποιο αρπακτικό κ πέθανε από φόβο;

Σε εξωτερικό χώρο τα έχω.

Συνημμένα

• Screenshot_2025-03-31-22-04-14-871_com.miui.mediaviewer.webp
    Screenshot_2025-03-31-22-04-14-871_com.miui.mediaviewer.webp
    99,8 KB · Προβολές: 18
  • Screenshot_2025-03-31-22-04-21-998_com.miui.mediaviewer.webp
    Screenshot_2025-03-31-22-04-21-998_com.miui.mediaviewer.webp
    89,4 KB · Προβολές: 18
  • Sad
Αντιδράσεις: MARY58
Back