Αυτό πως το ξερεις; έκανες το τεστ με την χαρτοπετσέτα;Ψειρες δεν υπηρξαν
Το ότι δεν έχεις δει εσύ ψείρες δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχουν, είναι πολύ μικρές και την ημέρα είναι κρυμμένες. Ένας τρόπος για να το ελέγξεις είναι αυτό με τη βρεγμένη χαρτοπετσέτα, διπλωμένη τη στριμώχνεις σε κάποιο σημείο στα κάγκελα το απόγευμα και το επόμενο πρωί ελέγχεις για μαύρα και κόκκινα στίγματα.Ψειρες δεν υπηρξαν
Συνήθως το τάισμα ξεκινάει τη δεύτερη μέρα από την εκκόλαψη καθώς ο νεοσσός όταν εκκολάπτεται έχει ακόμα τροφή να καταναλώσει από το αβγό οπότε δεν μου κολλάει να ήταν αυτός ο λόγος.Μηπως δεν το τάισε?
Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να έπαιξαν ρόλο στην αρνητική εξέλιξη, δεν είναι μόνο οι ψείρες.Αλλού δεν πάει το μυαλό μου.
Καλά έκανες, έστω και προληπτικά καλό είναι να βάζουμε πάντα στην φωλιά.έχω βάλει άντιφθειρικο
Είναι το πρώτο αυγό ?εννησε το πρωί.Μπορω να αντικαταστησω τωρα το αυγο ή αργησα και θα κανω ζημια?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας