Ασθένειες Αρρωστο καναρίνι με μαδημένα φτερά

Πολύ καλύτερα τώρα...
Ίσως χρειαστεί να στοχεύσεις να βελτιωθούν και τα πόδια χρησιμοποιώντας αλοιφή epithol...
Καλή συνέχεια και πάλι μπράβο στην προσπάθειά σας.
 
Μπραβο για την προσπαθεια. Μην ξεχασεις οτι πρεπει να διατηρεις καθαρες τις πατηθρες.
 
Τα πόδια είναι το καλύτερο που γίνεται μετά από δυο κύκλους με το podagrine της tafarm έτσι πιστεύω. Το σίγουρο είναι πάντως ότι είναι ζωντανός πλέον κ με μεγάλα κέφια. Κελαηδάει ακατάπαυστα κ με κάθε θορύβο ακόμα κ με τη ηλεκτρική σκούπα. Σκέφτομαι δε να τον συμπεριλάβω στην επόμενη αναπαραγωγική περίοδο αν κ λίγο μεγάλος. Νομιζω ότι το αξίζει αφού τα έχει καταφέρει πλέον να γίνει καλά.
 
Μπράβο σου! :D Απλά καλό θα ήταν να αλλάξουν οι πατήθρες είτε σε πλαστικές στρογγυλές ή ακόμα καλύτερα σε πατήθρες από φυσικό ξύλο! 😉
 
Ε εντάξει αυτό παρα πάει... Εκει που όλα έβαιναν καλά σήμερα ήρθε το τελικό χτύπημα για μένα.Ανακάλυψα πριν μια ώρα περίπου αίμα στην πλάτη του καναρινιου μου που τόσο καιρό δώσαμε αυτή τη μάχη. Το πήρα στα χέρια μου κ ανακάλυψα στην πλάτη του κάτι σαν όγκο-λίπωμα στο ύψος των φτερών. Εχει το μέγεθος σχεδόν ενός καλαμποκιού κ χρωμα κιτρίνου. Επίσης τα φτερά μοιάζουν να βγαίνουν ολα μαζί από το ίδιο σημείο. Κατα τα αλλα το καναρίνι πυροβολεί όλη την μέρα τρώει κανονικά κ γενικά φαίνεται πολυ ευδιάθετο. Τι λέτε τώρα εσείς για αυτό.
 
Οχι ακριβώς μοιαζει με καλαμπόκι στείλε μου τις φωτο στο mail μου καλύτερα γιατί δεν έχει καλή ανάλυση εδώ.*******@yahoo.gr
 
Αυτές στο σύνδεσμο.Αλλα πάλι αν δε μπορείς φαντάσου ένα καλαμπόκι. Οταν το αγγιζα πόναγε.
 
Από την περιγραφή μοιάζει πολύ με lump (εγκλωβισμένα φτερά που μεγαλώνουν κάτω από το δέρμα) ή με λίπωμα. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό που βλέπεις πρέπει να αφαιρεθεί και αυτό μπορεί να γίνει μόνο χειρουργικά.
 
Το καναρίνι είναι μεγάλο σε ηλικία.Φιλος με μεγάλη εμπειρία μου πρότεινε να μην το πειράξω καθόλου ούτε καν betadine.
 
Το καναρίνι είναι μεγάλο σε ηλικία.Φιλος με μεγάλη εμπειρία μου πρότεινε να μην το πειράξω καθόλου ούτε καν betadine.
Πρέπει να βγουν από το πουλάκι, θέλει επέμβαση,ίσος αν και λίγο δύσκολο με το μπεταντιν να βοηθήσει καπος το δερματακι να ξεραθεί σε αυτό το σημείο και να σπάσει. Το σωστό είναι να πάει σε γιατρό.
 
με μεγάλη εμπειρία μου πρότεινε να μην το πειράξω καθόλου ούτε καν betadine.
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για την ορθότητα της σκέψης του... Παρά τη μεγάλη εμπειρία που έχει...
Αν είναι κύστη των φτερών πρέπει να απομακρυνθεί...
 
Back
Top