Ασθένειες Αρρώστησε το καναρίνι μου

Στην Βασιλική Νταβλουρου
Με κάθε σεβασμό στην γιατρό η οποία μάλιστα δείχνει και πολύ αξιόλογη,το πουλάκι στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει μισοπαράλυτο πόδι αλλά κανονική ζάλη.Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε δηλητηρίαση μετάλλου είτε σε κάποιον παθογόνο παράγοντα που επηρεάζει το νευρολογικό σύστημα του πτηνού.
Όταν τελειώσεις με τις βιταμίνες χορήγησε σε παρακαλώ τριμμένο καρβουνάκι ή ζεόλιθο και αν δεν επανέλθει το πουλί να επιμείνεις με μια επίσκεψη σε κάποιον εξειδικευμένο ή να μας γράψεις και εδώ.
Περαστικά.
 
οταν λες καρβουνάκι;
Κωνσταντίνα το καρβουνάκι είναι αυτό
14100524-300x300.webp
Το δίνουμε σε περίπτωση δηλητηρίασης.
Δεν κάνει όμως όταν δίνουμε αντιβίωση γιατί θα δεσμεύσει και τη δραστική ουσία της.
 
Καλημέρα καλή χρόνια σε όλους. Άλλη μια ερώτηση. Πήρα καρβουνάκι το έβαλα σε θηκουλα σε όλα τα καναρίνια. Πόσες μέρες το αφήνω κ ποσό συχνά. Ακόμα. Θα ήταν καλό να έδινα άλλες δέκα μέρες βιταμίνη b σε εκείνο που είχε το πρόβλημα με το πόδι του;
 
Το καρβουνάκι να το χρησιμοποιείς πάρα πολύ αραιά... Θα έλεγα μια το πολύ δυο φορές το χρόνο για μια δυο μέρες... με εξαίρεση τις έκτακτες περιπτώσεις που αλλάζει και η συχνότητα και η δοσολογία.
Για τη βιταμίνη B που θέλεις να χρησιμοποιήσεις... Δε θυμάμαι λεπτομέρειες για το καναρίνι με το πόδι αλλλά αν κρίνεις πως πρέπει μπορείς να τη βάλεις 3-4 μέρες.
 
Back
Top