Γενικά Αρσενικό μαυροκόκκινο μωσαϊκό φορέας γκριζόπτερου Χ θηλυκό μαυροκόκκινο μωσαϊκό

alexisthes

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιουν 2021
Μηνύματα
293
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα, έχω μια απορία, εάν ζευγαρώσω πχ ένα αρσενικό μαυροκοκκινο μωσαϊκό φορέα γκριζοπτερου με ένα θηλυκό μαυροκοκκινο μωσαϊκό, οι θηλυκοι νεοσσοι θα είναι όλα μαυροκοκκινα και οι αρσενικοι νεοσσοι θα είναι όλα μαυροκοκκινα φορείς γκριζοπτερου ή το αντίστροφο?
 
  • Like
Αντιδράσεις: pns
@mgerom τελεια κ. Μάκη, ουσιαστικά τα μισά θα μοιάζουν στο αρσενικό και τα μισά το θηλυκό, ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.
 
  • Like
Αντιδράσεις: pns
...ουσιαστικά τα μισά θα μοιάζουν στο αρσενικό και τα μισά το θηλυκό, ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.
Δεν είναι ακριβώς έτσι . Πιο πάνω δίνω τις πιθανότητες που έχει κάθε αυγό για να δώσει τον έναν ή τον άλλο φαινότυπο. Αυτό δεν αποκλείει καθόλου όλα τα αυγά να πάρουν κατα τύχην ΜΟΝΟΝ την μία ή την άλλη "συνταγή" .
 
@mgerom οκ, κατάλαβα, άλλη μια απορία, είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ότι εκτροφεις εσωτερικου χώρου που χρησιμοποιήσουν λάμπες μπλε χρώματος η πλειοψηφία όσων γεννιοντουσαν ήταν θηλυκα, μπορεί ο φωτισμός να επηρεάσει το φύλο σε τέτοιο βαθμό ?
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Oταν αναφέρεσε σε άρθρο πρέπει να βάζεις και το λίνκ,ώστε να μπορεί κανείς να το διαβάσει. Υπάρχουν άρθρα σοβαρότατα, που μεταφέρονται ώς μπουρδολογίες και μπουρδολογίες που μεταφέρονται ώς σοβαρά άρθρα.
 
.το βρήκα το άρθρο κ. Μάκη
Το φαντάστηκα. Οπως βλέπεις δεν παρατίθεται καμία έρευνα στο άρθρο. Ο συντάκτης του άρθρου (ανυπόγαρφο) θεώρησε επουσιώδες να δώσει την έρευνα . Αυτά συνήθως κυκλοφορούν εν είδει "σπασμένου τηλεφώνου" και τις περισσότερες φορές απέχουν πολύ απο τα αποτελέσματα και τις διαπιστώσεις μιας έρευνας που πιθανά υπάρχει γύρο απο κάποιο θέμα.
 
Back
Top