@Ledagcc Δεν πειραζει έχει άλλες χαρες το κορίτσι σου
Και το γεγονός ότι έχει πει το όνομα της ενώ δεν έχουν την τάση σαν ράτσα δείχνει ποσο έξυπνη είναι!
Αυτό που προσγειώνεται στο δάκτυλο δεν το έχω (μπράβο σας @Anna Maria Mp ) αλλά το Σοφοκλάκη ξέρει να ανεβαίνει "σκαλί σκαλί". Σημειωτέον έχουμε φουλ πτερόροια, μας λείπει η μισή ουρά, το ράμφος πράσινο από το σπανάκι κ λίγο μάραθο που καταβροχθίσαμε! Ε!, πώς να μην έχουμε νεύρα!
@Anna Maria Mp σ'ευχαριστώ Άννα Μαρία μου. Ο κακομοίρης δεν έχει κ πολύ κέφι με την πτερόροια κ κάθε παιχνίδι που παίζει μαζί μου, το χαίρομαι περισσότερο για να ξεχνιέται!
@Sonikoly πόσο δεν το νοιάζει το αυτοκίνητο! Θα νόμιζες ότι είναι η πεντηκοστή όχι η πρώτη βόλτα. Τόσο όμορφο κ τόσο γλυκούλι .! Υγ. Τι τρώει με τόση αφοσίωση; Δεν μοιάζει με millet.
@MARY58 το σουσάμι από ένα κριτσίνι. Ενώ στην αρχή φοβόμουν μήπως και τρομάξει, αυτός όχι μόνο δεν τρόμαξε αλλά στις λακούβες απολάμβανε να κάνει κούνια!
@Sonikoly είναι πανεμορφο το πουλακι σου, να το χαίρεσαι! Αυτή την ρατσα την αγαπώ, είχε η γιαγιά μου ένα τέτοιο και όταν ήμουν μικρή και το χαζευα με τις ώρες
Πως το λες?
Απίστευτο ποσο ήρεμος είναι στην βόλτα σας, λες και το κάνει κάθε μέρα!
Ονομάζεται Ρίκο και είναι 5-6 μηνών. Πραγματικά είναι πολύ ήρεμος και χαδιάρης. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι είναι φωνακλάς (ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγω από το δωμάτιο χωρίς να αρχίσει να φωνάζει) και απίστευτα πεισματάρης (όταν του μπει κάτι στο μάτι, θέλει να το καταφέρει οπωσδήποτε). Τώρα γράφουμε μαζί την απάντηση (είτε πληκτρολογώ είτε σβήνω τα πλήκτρα που ορμάει να πειράζει). Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
@Sonikoly πολυ ωραίο όνομα!
Τώρα για το φωνακλας, κανεις δεν είναι τελειος χαχα
Πάντως είναι πανεξυπνα πουλακια οπότε το πληκτρολόγιο είναι μόνο η αρχή. Και μνμ θα γράφει σε λίγο καιρό.
Να περνάτε τέλεια παρεα!
Μπράβο σε όλους σας πολύ ωραία και χαριτωμένα πουλάκια! @MARY58 Εμένα ο φάτσας, ο μπισμπιρικος, ο Λούης, η Τσάρλι τραγουδάνε ασταμάτητα, ο ντραγκο έχει φουλ πτεροροια και είναι πραγματικά μουγκαθοδωρος, όπως λες και εσύ!
@CHRISV εκτός από τον ντραγκο, τα άλλα σου καναρινάκια δεν περνάνε πτερόροια; Ή περνάνε αλλά παρόλαυτά τραγουδάνε; Δεν με νοιάζει που ο Σοφοκλής δεν τραγουδάει αλλά θέλω να ξέρω εάν κάποια καναρίνια την περνάνε πιο "ελαφρά" την πτερόροια από ότι άλλα ή έτσι πάνω κάτω την περνάνε όλα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.