ασυνηθιστο ε;... Ξεφύγαμε απο το θέμα :D
ασυνηθιστο ε;... Ξεφύγαμε απο το θέμα :D
Αν και έχει περάσει καιρός απ τη δημοσίευση του θέματος σήμερα το είδα... Διάβασα ότι το τριφύλλι είναι τοξικό. Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια σε καναρίνια, παπαγαλάκια και finches και δεν έχουν πάθει τίποτα... Το έχει δοκιμάσει κανένας σας;
Όχι δεν είναι τοξική...Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Η γλυστρίδα η οποία μάλλον δεν έχει να κάνει με το τριφύλλι είναι τοξική;
εγω δεν ετυχε ποτε να δωσω στα πουλια μου.... Διάβασα ότι το τριφύλλι είναι τοξικό. Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια σε καναρίνια, παπαγαλάκια και finches και δεν έχουν πάθει τίποτα... Το έχει δοκιμάσει κανένας σας;
εγω δεν ετυχε ποτε να δωσω στα πουλια μου.
δεν μπορω να φανταστω ομως, γιατι να ναι τοξικο...
μηπως θυμασαι ακη,
που το διαβασες;
Το διάβασα στο #8 στο αρχείο του excel "ασφαλή φυτά - τοξικά φυτά και δέντρα". Έχει βέβαια το white clover στα ασφαλή και το clover στα τοξικά. Εμένα αυτό που φυτρώνει στον κήπο μου έχει κίτρινα άνθη ενώ διάβασα ότι το white clover έχει άσπρα.εγω δεν ετυχε ποτε να δωσω στα πουλια μου.
δεν μπορω να φανταστω ομως, γιατι να ναι τοξικο...
μηπως θυμασαι ακη,
που το διαβασες;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας