Γενικά Αυγά και κότες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Katerina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Είχα και εγώ γεννητούρια αυτές τις μέρες... Όμορφα δεν είναι;
 

Συνημμένα

  • Babies1.webp
    Babies1.webp
    25,5 KB · Προβολές: 161
  • Babies2.webp
    Babies2.webp
    24 KB · Προβολές: 170
Να σου ζησουν! Τι καλα και στρουμπουλα!Χα ενα ζουληγματακι με το βλεμμα. Και το καμαρι της μανας μεγαλο.
 
Σας ευχαριστώ. Το μόνο κακό είναι πως τα αυγά, δεν τα έβαλα εγώ. Μου την έφεραν έτοιμη την κλώσα μαζί με τα αυγά αλλά αυτός που την έφερε της είχε βάλει πολλά (18-20 αυγά). Το αποτέλεσμα ήταν να βγούνε μόνο 6 πουλάκια. Προφανώς η κλώσα δεν μπορούσε να τα σκεπάσει καλά όλα τα αυγά... Τέλος πάντων, καλά είναι και αυτά!
 
Σ΄ευχαριστώ πολύ tweety, να σαι καλά. Μια χαρά είναι τα κλωσσόπουλά μου το ίδιο και η μαμά τους. Το μόνο κακό είναι οτι τόσο ο χώρος στον οποίο τα φιλοξενώ όσο και τα ίδια τα πουλιά μου έπιασαν ψείρες. Προμηθεύτηκα σήμερα δύο σκευάσματα απο τον γεωπόνο και θέλω τη γνώμη σας: Το ένα είναι υδατοδιαλυτό, λέγεται ACTELLIC και είναι για ψέκασμα του χώρου στον οποίο βρίσκονται τα πουλιά. Το δεύτερο είναι το PUBEX και είναι για τα ίδια τα πουλιά.

Τι γνώμη έχετε; Θα έχω αποτέλεσμα; Η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι λίγο μιας και τα πουλάκια είναι ακόμα πολύ μικρά (15 ημερων περίπου).
 
Μπορεις να ψεκασεις το χωρο με αυτο για τα καναρινια(ταμπερνιλ σπρευ) εγω αυτο κανω και ειναι ακινδυνο! Ποτε δνε ειχα προβλημα! Και ριξεκαι σκονη ταμπερνιλ η πινεη ταφαρμ πανω τους!
 
Back
Top