Αναπαραγωγή Αυγά με διαφορά ημερών

Παιδιά μολις έκανα ωσκοπηση αλλά μάλλον θα σάς απγοητευσω. Δεν έχω εμπειρία.στο ένα στη μέση υπαρχει κάτι σαν να ειναι χωρισμένο το αθγο στην μεση. Απο την μια μεριά διαφάνεια απο την άλλη σαν πορτοκαλί.στο αλλο έμοιαζε ολο πιο σκούρο εσωτερικά.σαν να μην ειχε μέσα πορτοκάλι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Απο ότι κατάλαβα έχεις ένα άσπορο και ένα κανονικό (το μαύρο μέσα είναι το έμβρυο).
Δες το θέμα που σου έβαλα στην προηγούμενη απάντηση!
 
Το έκανα με επιτυχία.στο ένα αυγο από την μεση και κατω ειναι πιο σκούρο σαν να υπαυπάρ ένα ημιδιάφανο υγρο το οποίο κινείται αναλογα με την κατεύθυνση που το δινω και μοιάζει συμπαγεε. Τι να πω εχω καταμετρηθεί. Ευχαριστώ παντως. Οπως και να χει αν σε κάνα δυο μετες δεν εμφανιστουν τζιφος η δουλειά. Μετα τι κάνουμε και τι να φταίει;
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Πόσες ημέρες το πουλί κλωσσά; Εννοώ πόσες ημέρες είναι βιδωμένο στη φωλιά; Πόσες ημέρες από το πιθανολογούμενο τρίτο αυγό έχουν περάσει σήμερα; (πόσα κλεισμένα 24ωρα)
Απάντησε σε παρακαλώ αυτές τις ερωτήσεις και θα δούμε...
 
Από 2 του μηνος κλωσαει συνεχώς. Το πρωτο αυγο βγήκε 28 Απριλίου το δεύτερο 30 και μετα τίποτα.2 του μηνομ που ειδα οτι δεν έκανε άλλο τα έβαλα και τα δυο.. Αρα 16 24ωρα γεματα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Ας πούμε μέχρι εδω ωραία. (λέμε τώρα)μετά λοιπόν και από δευτερη αποτυχημένη προσπάθεια τι κάνω;. Το ζευγάρι είναι πολυ ερωτευμένο και ασε που το κανουν σχεδόν κάθε μερα. Το πρόβλημα ειναι στον αρσενικό;και αν ναι τι να κανω;
 
Τι ηλικίες έχουν τα πουλάκια σου; Μας έχεις γράψει;
Είχες κάνει σωστή προετοιμασία;
Πότε τα απέκτησες;
Είναι η πρώτη χρονιά που τα έχεις;
 
Τον αρσενικό τον εχω πεντε χρόνια.η νεαρή ειναε ενος χρονου. Προετοιμασια ναι παρακολούθησα και διάβασα ολα τα αρθρα σας. Πολυ καλή πιστεύω.
 
Τον αρσενικό τον εχω πεντε χρόνια.η νεαρή ειναε ενος χρονου. Προετοιμασια ναι παρακολούθησα και διάβασα ολα τα αρθρα σας. Πολυ καλή πιστεύω.
Είναι σε καλή αναπαραγωγική ηλικία και τα 2.
Ίσως του χρόνου να είσαι πιο τυχερός.
Όσο μένεις και στο φόρουμ θα μαθαίνεις ακόμα περισσότερα πράγματα και ίσως έτσι μέχρι την επόμενη αναπαραγωγή, έχεις δεί λάθη που μπορεί να έκανες τώρα άθελα σου και να μην σου είχαν περάσει καν απο το μυαλό :)
 
Όμως τωρα τι να κάνω να τα χωρισω να ησυχασουν η να κάνω με το χωρισμα προετοιμασία στον αρσενικό και να προσπαθησω άλλη μια.στεναχωριεμαι γιατί δείχνουν τόσο ερωτευμενα πού είναι κρίμα να μην κάνουν οικογένεια.

Σας ευχαριστώ οπως και να έχει για το ενδιαφέρον.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν είναι άνρθωποι και δεν σκέφτονται την έννοια της οικογένειας όπως εμείς..όπως και τον έρωτα φυσικά.

Εννοείται και θα τα χωρίσεις και θα βγάλεις την φωλιά και τα αυγά, όπως σε συμβούλεψε πιο πάνω ο έμπειρος εκτροφέας misalouris

Πέρασε η εποχή της αναπαραγωγής, αν τα βάλεις τώρα, τα μωρά θα γεννηθούν μέσα στην ζέστη, οι γονείς δεν έχουν πλέον αντοχές και ειδικά η κανάρα που έχει κάνει ήδη 2 γέννες (έστω άσπορες).
Επίσης αν γεννηθούν εκτός εποχής, τότε η πρώτη πτερόροια έρχεται πιο αργά μέσα στον χειμώνα και γενικά τους χαλάς τον φυσιολογικό τους κύκλο.

Ώραιες είναι οι γέννες και τα μωρά, αλλά αφού δεν πέτυχε, συνεχίζεις ακάθεκτος του χρόνου.
 
Back
Top