Αναπαραγωγή Αυγο με μικρο σπασιμο, να περιμενω μηπως βγει ο νεοσσος;

Ή ζημία έγινε 2 μέρες πριν βγει το πουλί; Δεν θα υπήρχε πρόβλημα τότε,Έχει ολοκληρώθει μέσα στο αυγό ο νεοσος.
Δεν ξερω πότε έγινε η ζημιά, ή αν τελικά επρόκειτο για ζημιά, και οχι για την προσπάθεια του μικρού να βγει ή των γονιών να το βοηθήσουν. Πάντως το μικρό χαίρει άκρα υγείας, και εγώ σκεφτόμουν οτι θα ειναι κανένα ψιλοχαζό, θα έχουν πάρει αέρα τα μυαλά του κλπ, κλπ, αλλά καθώς φάνηκε εχθές που καθάριζα τη φωλιά, αυτό ήταν φοβερά δυναμικό, πέταγε συνέχεια κλπ.
Είμαι πολύ χαρούμενη! Βγήκε τελικά το πουλακι μετα το μεσημέρι! Ή μαμά το προσέχει πολύ κ απ ότι φαίνεται το ίδιο κ ο μπαμπας. Έβαλα αυγό βρασμένο τι άλλο να βάλω τώρα;
Καταπληκτικά! Να το χαίρεστε.
 
Να το χαίρεσαι Ράνια! Πως πάει το μικράκι; Προφανώς αυτό το ράγισμα που είδες ήταν η προσπάθεια του μικρού να βγει απ το αυγό! Πολλές ώρες αλλά τα κατάφερε!
 
Ευχαριστω πολυ. Ναι προφανώς! Είναι μία χαρά. Ή μαμά του δε σηκώνεται καθολου. Την ταιζει ο μπαμπας κ αυτή σκύβει από κάτω της κ το τάιζει!
 
Να σου ζήσει. Προσπάθησε τις λιγότερες επισκέψεις από εσένα στην φωλιά. Βάζε βραστό αυγό κάθε πρωί, καθαρό νερό και καθαρά σπόρια και κάνε υπομονή. Μην ξεχάσεις να βάλεις και pinex.
 
Ευχαριστώ! Pinex σκόνη έτσι; Πως τη βάζω; Στη φωλιά; Δεν πειράζει το πουλακι; Πότε να βάλω; Έχω τσόχα κάτω απ το νημα.
 
Μην ξεχάσεις να βάλεις και pinex.
Κώστα δεν είναι απαραίτητο νομίζω. Θα μου πεις είναι για πρόληψη αλλά από την άλλη, πρόκειται για φάρμακο.
 
Κώστα δεν είναι απαραίτητο νομίζω.

Σταυρο, κατά την γνώμη μου '' τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν '' Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και θα υπάρχει πρόβλημα.

Pinex σκόνη έτσι; Πως τη βάζω; Στη φωλιά; Δεν πειράζει το πουλακι; Πότε να βάλω; Έχω τσόχα κάτω απ το νημα.

Ναι pinex σε σκόνη. Αν έχεις βάλει στην τσόχα να βάλεις γύρω γύρω από την φωλιά όταν τα μικρά γίνουν 6-7 ημερών. Κακό δεν τους κάνεις αν όπως σκονίζεις πέσει λίγο πάνω τους.
 
Καλησπέρα σε όλους. Το μικρακι πάει καλά. Ή μαμά όμως όταν βγαίνει απ τη φωλιά επιτίθεται τρέλα στον αρσενικό ο οποίος δεν κάνει τίποτα. Ίσα ίσα που κάθεται ακίνητος στη φωλιά κ την ταιζει. Αυτή το κάνει μόνο όταν βγαίνει έξω. Μάλιστα το πρωί τον κυνηγαγε σε όλο το κλουβί κ ανέβηκε στην πλάτη του κ τον τσίμπαγε! Αυτός δεν κάνει τίποτα. Ούτε πειράζει το μικρο ούτε πάει να τ ζευγαρώσει. 😱 τον λυπήθηκε τον καημενο. Γιατί το κάνει αυτό?
 
Back
Top