Ποια αυγοτροφη έδωσες;αυγοτροφη για αγριοπουλια.
Εννοείται, και πολύ καλά έπραξες.@ianos το σκέφτηκα και αυτό. Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να του δώσω έστω μια μικρή πιθανότητα στην ζωή αλλά δυστυχώς δεν βγήκε.
Ναι, Στέφανε, ενέχει τους κινδύνους που αναφέρεις και είναι όντως μια παρακινδυνευμένη ενέργεια.Έχω μια απορία. Η τοποθέτηση αυγών άγριου πουλιού σε μια φωλιά που θέλουμε να είναι όσο πιο αποστειρωμένη γίνεται, δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία του ζευγαριού των καναρινιών εξαιτίας μικροβίων;
Έχει γίνει μια παρανόηση του θέματος.Νίκο, αν είσαι τυχερός και μεγαλώσει το μικρό και είναι αρσενικό θα είναι το καλύτερο πουλί, εγώ θα το κράταγα, μου φέρνουν εμετό τα σχόλια που λένε να αφήσεις το αυγό εκεί που ήταν και δεν παρεμβαίνουμε στην φύση, τα γράφουν οι ίδιοι που μαζεύουν γατάκια και σκυλάκια από το δρόμο για να τα σώσουν ωμός για τα πουλια για κάποιο μαγικό λόγο δεν ισχύει το ίδιο,κάνε αυτό που νομίζεις εσύ σωστό.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας