Μόλις τελειώσει η ωοτοκία, σπόρους χορταρικά, μήλο, και ότι άλλο έξτρα δίνεις εκτός από αυγό ή αυγοτροφή! Αυτά θα τα ξαναξεκινήσεις μόλις σκάσει το πρώτο αυγό!κατι αλλο διατροφικά εκτος από τα συνηθισμένα;
Μόλις τελειώσει η ωοτοκία, σπόρους χορταρικά, μήλο, και ότι άλλο έξτρα δίνεις εκτός από αυγό ή αυγοτροφή! Αυτά θα τα ξαναξεκινήσεις μόλις σκάσει το πρώτο αυγό!κατι αλλο διατροφικά εκτος από τα συνηθισμένα;
Που μένεις;Εψαξα σε ολα τα πετ σοπ της περιοχης κ κανένα δεν εχει σταγόνες ασβεστίου..
Η άλλη λύση είναι τα eshops. Πρέπει οπωσδήποτε να της δώσεις ασβέστιο στο νεράκι..Τί μπορώ να βάλω εναλλακτικά; Σουπιοκοκκαλο εχω κ αυγο δινω ακόμα..
Πολύ καλό το κόκαλο σουπιάς, εκτός από ασβέστιο προσφέρει και ιώδιο που είναι το ίδιο πολύτιμο... Δυστυχώς όμως χρειάζεται βάθος χρόνου για να αποθηκευτεί στον οργανισμό.Εψαξα σε ολα τα πετ σοπ της περιοχης κ κανένα δεν εχει σταγόνες ασβεστίου.. Τί μπορώ να βάλω εναλλακτικά; Σουπιοκοκκαλο εχω κ αυγο δινω ακόμα..
Ειναι η καναρα μου λευκή... Εκανε το δευτερο σημερα. Για να δούμε...
Στοιχήματα σε ζωντανούς οργανισμούς;Αποδέχεσαι δηλαδή το στοίχημα που πρότεινα;
Αν είχαν θα σου έλεγα ότι είναι το μόνο που χρειάζονται.Λένε κιόλας τις εξυπνάδες τους οτι δε χρειαζεται τίποτα...
Αν δε βρεις πάρε mega calsioum (είναι το μεγάλο) από φαρμακείο...Το ξέρω εντάξει σημερα πιστευω θα εχω.. Ειχαμε και το τρίτο αυγό σήμερα..
Είναι λύση ανάγκης...Ωραία! Αυτό θα κάνω, δε γινεται κατι αλλο! Και πάλι ευχαριστώ!
ΟΧΙ σε ζωντανούς οργανισμούς.Τι έγινε;
Βρήκες ασβέστιο;
Σε τι κατάσταση είναι τώρα το πουλί;
Στοιχήματα σε ζωντανούς οργανισμούς;
Έχει το γούστο του και αυτό.Οχι λοιπόν σε ζωντανούς οργανισμούς, απλά ανταλλαγή ή δωρο μια κανάρα, με συνδιασμό ενός παιχνιδιού.
Τι έχει προηγηθεί; Έχει κάνει άλλη φωλιά, έχουν βγει πουλάκια από αυτήν;Πώς προχωράμε τώρα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας