Αυθεντικες φωνες απο καρδερινα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης tsilias
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.
για σου φυλε τσιλιας πολυ καλη η ηχογραφηση βραβο σου το οτι σε σχολιαζουναι πολυ ετσι ειναι εδω στο σιτε κοριφη η φωνη της καρδερινας σου εχω χρονια να ακουσω τετιο πουλη συχαριτηρια φιλε ΓΙΑΝΝΗΣ

ευχαριστω! Και οτι θελεις και μπορω να σε βοηθησω πες μου.

ξερω λιγα και καλα...
Για το τελευταίο δεν. Για το πρώτο που λες... Νομίζεις!

Οτι σου είπε το μέλος "Αγγελος" είναι αλήθεια απο φωνές.
Μήπως γνωρίζεις πως όταν δεν έχει... "λαρύγγι" μια καρδερίνα σγρετζάρει και μπιζάρει στο κελάιδαμα της

Φιλε τσιλιας,ωραια η καρδερινα στην αρχη του κελαιδηματος της, στο τελος ομως τα χαλαει γιατι λεει σπινο, οποτε κατ'εμε ακυρωνεται.

φιλε μου εγω ξεχωριζω τις καρδερινες αν ειναι καλες ή οχι συμφωνα μ αυτα που μου λενε και με μαθαινουν μεγαλα ατομα που καταγονται απο Μ.Ασια που αν γνωρισεις θα διαπιστωσεις ποσο καλοι ειναι, οσο γι'αυτες τις φωνες που ακουσες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο γιατι αν ηταν δεν θα το εβαζα αλλα ειναι πολυ καλυτερο απ'αυτα που κυκλοφορουν στη σελιδα.

Οσα εχω μαθει μου τα εχει πει ο παππους μου ο οποιος ειναι απο την Μ.Ασια. Εχω σιχαθει να ακουω καρδερινες να βαρανε σπινο, φλωρο και σπουργιτη γιαυτο λεω οτι αυτη ΚΑΤ'ΕΜΕ ακυρωνεται.Αν εχεις αλλες οι οποιες ειναι καθαρες σε συγχαιρω.

φιλε μου εγω ξεχωριζω τις καρδερινες αν ειναι καλες ή οχι συμφωνα μ αυτα που μου λενε και με μαθαινουν μεγαλα ατομα που καταγονται απο Μ.Ασια που αν γνωρισεις θα διαπιστωσεις ποσο καλοι ειναι, οσο γι'αυτες τις φωνες που ακουσες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο γιατι αν ηταν δεν θα το εβαζα αλλα ειναι πολυ καλυτερο απ'αυτα που κυκλοφορουν στη σελιδα.

Δεν ηξερα οτι παιζει και κοντρα με καρδερινες...😎
Καλη φαση... (😕:D)

Ρε παιδια συγγνωμη που επεμβαινω... Ο ανθρωπος χωρις να τον ξερω προσωπικα ανεβασε μια φωνη καρδερινας. Εκανε μια ευγενικη χειρονομια. Τωρα αν δεν ειναι καλη η αν δεν αρεσει σε καποιους ειναι προσωπικη αποψη.

Ολοι μας εχουμε ενα κοινο στοχο. Την φροντιδα των πουλιων.Ας βοηθησουμε ο ενας τον αλλον και μην καθομαστε να σχολιαζουμε τι κανει ο καθενας.

φιλε μου εγω ξεχωριζω τις καρδερινες αν ειναι καλες ή οχι συμφωνα μ αυτα που μου λενε και με μαθαινουν μεγαλα ατομα που καταγονται απο Μ.Ασια

Απο την αρχή του θέματος που ξεκίνησες είπα πως δεν θα απαντήσω γιατί πιστεύω ο καθένας για την φωνή της καρδερίνας του έχει και το δικό του πιστεύω, επομένως θα σε άφηνα απλά να πιστεύεις αυτό που εσύ θεωρείς καλό για σένα, γιατί έτσι κάνω με όλους τους γύρο μου. Όμως επειδή τυχαίνει να εχω καταγωγή απο πρόσφυγες γονείς και όχι απλά να γνωρίζω ανθρώπους, αλλά είχα και παππούδες που ασχοληθήκανε με το θέμα φωνή στην καρδερίνα σε πληροφορώ ότι ένας απο αυτούς που είναι εν ζωή ακόμα μόλις άκουσε την φωνή που έβαλες απλά μου ζήτησε να το κλείσω και χαμογέλασε λεγοντάς μου : ( πές του φίλου σου ότι θα φτάσει στα 90 και ακόμα δεν θα έχει μάθει αυτό το υπέροχο πουλί )

οσο γι'αυτες τις φωνες που ακουσες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο

Ο τίτλος του θεματός σου λέει "THE BEST KARDERINA"

γιατι αν ηταν δεν θα το εβαζα

O λόγος που δεν θα την έβαζες; Για να έχεις την πρωτιά, πάντα κατά την δικιά σου γνώμη.Λάθος σκέψη παλικάρη έχεις. Εδώ μέσα σε αυτόν τον χώρο μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, τα κατορθωματά μας, την εμπειρία μας για να διαδώσουμε την γνώση και την ομορφιά που έχουμε και σε άλλους φίλους των πτηνών, είτε γιατί δεν ξέρουν επειδή τώρα ξεκίνησαν, είτε γιατί κάτι μάθανε λάθος. Εφόσον λοιπόν δεν διατήθεσε να μοιραστείς το οτιδήποτε καλό, παρα μόνο ότι δεν είναι και τόσο καλό γιατί βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο που λέγεται PetBirds?
Το να μοιράσεις τις γνώσεις σου είναι ευτυχία και όχι ( προκοπή ).

αλλα ειναι πολυ καλυτερο απ'αυτα που κυκλοφορουν στη σελιδα.

Και τέλος με το που μπήκες μέσα σε αυτήν την παρέα, την μεγάλη αυτήν και όμορφη παρέα τα ισοπέδωσες και τα υποβάθμισες όλα, δεν είναι έτσι και άλλοι κατεβάσανε φωνές στο φόρουμ αλλά υπερόπτες δεν ήτανε και ούτε προσβάλανε κανέναν.

βαλτε κατι δικο σας να ακουσω για να μαθουμε και εμεις. Για να ξαναβαλουμε και εμεις για να κρινει το κοινο. Ποιοι ξερουν και ποιοι οχι. Αντε λοιπον μη φλυαρειτε.

πολυ ωραιο ευχαριστω για το share 😀 οταν τα ακουσαν τα Lovebirds δεν σταματαγανε

φιλαρακι δεν ισοπεδωσα τιποτα και ουτε υποβαθμισα κατι ουτε προσβαλα κανεναν αντιθετα με σας που ξερετε μοναχα να κρινετε για βαλτε και τα δικα σας να τα κρινω και εγω και το κοινο. Καλη η γνωμη σου για μενα αλλα κρατα την για παρτη σου εμενα με ενδιαφερουν οι υπολοιποι.

βαλτε κατι δικο σας να ακουσω για να μαθουμε και εμεις.

Απο τι θυμάμαι αναφέρθηκες ότι έψαξες το φόρουμ και δεν βρήκες κάτι που να σου κάνει... Μάλλον δεν έψαξες καλά για να δείς αυτά που έχουμε βάλει παλικάρη.

Για να ξαναβαλουμε και εμεις για να κρινει το κοινο. Ποιοι ξερουν και ποιοι οχι.

Βάλτε ότι θέλεται για να ακούσει το κοινό και όχι να κρίνει.
Το να κρίνεις πρέπει να γνωρίζεις, να έχεις εμπειρία και κάποια πρότυπα.

αντε λοιπον μη φλυαρειτε.

Δεν φλυαρεί κανείς άλλος εκτός απο εσένα και μάλιστα υπεροπτικά θα έλεγα με μόνο σου στόχο να συνεχίζεις να προκαλείς με τα λεγομενά σου.

Απαγορεύεται η δημόσια προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών για οποιονδήποτε λόγο. Το PetBirds δεν πρόκειται να γίνει μέσον έκφρασης εμπαθών ή άλλου είδους επιθέσεων για κανέναν.

Οποιοδήποτε thread ή post παραβαίνει τα όσα αναφέρονται παραπάνω, θα κλειδώνει ή θα διαγράφεται άμεσα. PetBirds Forum Όροι Χρήσης - Κανόνες Λειτουργίας

Κατάσταση
Κλειστό.
Back