Γενικά Αυτη ειναι η Μανι, ειναι οντως lacewing ringneck;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MANI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Με τον όρο lacewing εννοούμε μία απο της πολλές μεταλάξεις που υπάρχουν στα ringnecks. Συγκεκριμένα υπάρχουν και πρασινά - γκρι lacewing και παστέλ αλλά και γκρί. Με μία ματία και απο μία φωτογραφία ιδίως για αυτά τα πουλιά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αν δεν ξέρεις το πλήρες γενεολογικό τους δέντρο. Μια μικρή ένδειξη άν είναι lacewing είναι και η τιμή τους που σε σχέση με ένα ''αρχέγονο'' ringneck είναι πιο υψηλή.
 
Δηλαδη lacewing μπορουμε να πουμε και το Γιουτζι Γρηγορη;
 
Αν δεν ξέρουμε τους γονείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Εξαρτάται απο τους γονείς και μόνο. Με ενα ψάξιμο που έκανα τα lacewing ξεκινούν απο 350 ευρώ και φτάνουν τα 1300.
 
Eαν παρατηρησει κανεις αυτες τις φωτογραφιες θα καταλαβει οτι τα lacewings δεν εχουν πιο σκουρο χρωματισμο στα ακρα των φτερων πτησης οπως ειναι ο Γιουτζι η η Μανι. Τα φτερα εχουν ομοιομορφο χρωμα με την υπολοιπη φτερουγα. Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα.
Karmic Ringnecks


Η μεταλλαξη lacewing εμφανιζεται παντα στα θηλυκα που φερουν το γονιδιο και τα αρσενικα μπορει να ειναι φορεις του γονιδιου το οποιο εκδηλωνεται σε συγκυριαρχια με το μη lacewing γονιδιο.
Indian Ringneck genetics
 
Α, ουτε και γω τον πηρα τοσο! 150€ εκανε... Το θετικο παντως ειναι οτι ξερουμε τουλαχιστον οτι ειναι ρικ νεκ... Τωρα τι ρικ νεκ ...
 
Back
Top