Ασθένειες Αφωνο καναρινι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης leon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημέρα σε 'ολα τα παιδια στο forum!
pro φίλε αυτο συμβαίνει να ξέρεις πως πολλοι απο αυτους που έχουν pet shop δεν είναι όλοι επαγγελμ. Κ γι αυτό ίσως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοι όλοι μας.
χθες σας είπα για ένα καναρίνι που είχε κάποιο προβλημα δθστηχως στην πόλη που ζω δεν υπάρχει πτηνίατρος. Πήγα σε έναν κτηνίατρο ο οποίος γνωρίζεικαι μου είπε ότι δεν είναι ακάρεα αλλα (χρονέα παθηση του αναπνευτικου)καπως ετσι δε θυμαμαι ακριβως και μου έδωσε μια σκονη για το νερακι του σε πεντε σακουλάκια με τις ιδανικλες δόσεις.
δεν είμαι κ γω συμφωνος με τα φαρμακα αλλα σημερα το πρωι που σηκωθηκα για τη δουλεια εκει που πηγενες διπλα του να ακούσεις το τριγλισμα τωρα απο την πορτα του δωματιου που ειναι(το χωρισα απο τα άλλα)ακουγοταν βραχνα.. Αλλα ακουγόταν.Ισως να είναι ιδέα μουαλλα δεν νομιζω πρεπει να είναστε σε καλό δρόμο...
καλημέρα σε όλους..

Αφου στο χορηγησε κτηνιατρος θα το εφαρμοσεις. Κ εισαι στο σωστο δρομο.Αν ρωτουσες στα πετ σοπ θα σου εδιναν αντιασθματικο, αντιβιωση και οτι μη σχετικο με την ασθενεια του πουλιου μπορεις να φανταστεις! Περαστικα στο καναρι σου!

Αυτό είναι σωστό γιατί η αντιβίωση έχει γίνει ψωμοτύρι την δίνει ο κόσμος έτσι σαν καραμέλα και χωρίς λόγο.

Φίλε μου εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μήπως θα μπορούσε να μας πείς ποιά είναι αυτή η σκόνη που έδωσες στο πουλάκι σου. Για ενημέρωσέ μας για την πρόοδο του.

πριν απο πολλα χρονια σε ενα πετ οταν αγοραζα καναρινια σχεδον ποτε κανενα πουλι δεν ειχε δαχτυληδικαι του ζηταγαμε εμεις να βαλει αλλα αυτα που εβαζε ηταν δαχτυληδια αναγνωρισης. Και το λεω αυτο γιατι το πουλι μπορει να ειναι 9 μηνων και το δαχτυληδι που εχει να ειναι μονο αναγνωρισης και τιποτα αλλο, επισης υπηρχαν σε παρα πολλα χρωματακαι αυτο το κανουν για αποφευγωνται αιμομιξιες, οτι ανοικουν σε μια οικογενεια π.χ που εχουν μαυρο δαχτυληδι.

εμένα μου δώσανε να βάλω σταγόνες για το άσμα της Τafarm
Το πήγες σε πτηνίατρο; Το οτι δεν λαλάει δεν σημαίνει οτι έχει άσθμα. Επειδή έτυχε να έχω το πρώτο καναρίνι με άσθμα μπορώ να πώ οτι συνέχεια ήταν με το στόμα ανοικτό, δεν είχε καν δυνάμεις και καθόταν συνέχεια σε μια καναβουρίστρα με το ράμφος του να ακουμπάει στο πάνω μέρος της καναβουρίστρας και κοιμόταν εκει συνέχεια. Θα μου πείς και τι έκανες;το πήγα σε κτηνίατρο και μου είπε να του χορηγήσω απευθείας στο στόμα 3 σταγόνες(ο ίδιος δεν τολμησε να το κάνει). Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει ακαριαία στα χέρια μου. Το σκεύασμα δεν το θυμαμαι γιατι το πέταξα την ίδια στιγμή.7χρόνια το είχα το καναρίνι. Γιαυτό δεν παίζουμε ποτέ μα ποτέ με τα φάρμακα.

Να ρωτήσω κάτι, ένα θηλυκό μαλινουά απο πότε αρχίζει να ακούγεται η φωνούλα του; Μήπως το δικό μου είναι μικρό και για αυτό δεν ακούγεται η φωνή του καθόλου.

9 μηνων και πανω πρεπει να κελαηδαει το πουλι.. εφοσον δεν εχει προβλημα η εχει εγκληματιστη στον χωρο του.

Back