Γενικά Αχάτες τοπάζιο κίτρινο μωσαϊκό, το επόμενο βήμα

Dimitris.P

PB Member
Εγγραφή
28 Ιουλ 2015
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Πειραιάς
Ορθιος από τις 07:10 και.. Καφές ελληνικός παρέα με τα καναρίνια!
Αχάτες τοπάζιο κίτρινου μωσα'ι'κού.. Το επόμενο βήμα για μένα.. Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που θα προσπαθήσει να διατηρήσει 2 ράτσες καναρινιών. Την αλήθεια μου θα την πω..φοβάμαι λίγο,όχι όμως τόσο που να με κρατήσει πίσω, γιατί θεωρώ και πιστεύω πως με τους σωστούς ανθρώπους δίπλα μας, με καλή επεξεργασία των πληροφοριών που συλλέγουμε και με σωστή, οργανωμένη δουλειά αλλά κυρίως μεράκι..όλα θα πάνε κατ'ευχήν.
Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα.. Από την χθεσινή συνάντηση στο εκτροφείο του κου Γερολυμάτου,όπου συναντήθηκαν 5 άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει το πάθος για γνώση και το μεράκι τους να συνεχίσουν σωστά αυτό που κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν πριν χρόνια..χωρίς την βοήθεια που έχουμε εμείς σήμερα.
Και ο φίλος Δημήτρης(Deukalion) και εγώ.. Μουδιάσαμε λίγο την ώρα που ο κος Γερολυμάτος άνοιξε τις κλούβες του και μας ''εμπιστεύθηκε'' και στους δύο από ενα ζευγάρι.
Του Δημήτρη τα είδατε.. Νάτο λοιπόν και το δικό μου ζευγάρι αχάτες, στις πρώτες 3 φωτό ο αρσενικός, στις επόμενες 3 το κορίτσι μου! Κε Γερολυμάτο.. Τιμή μας μεγάλη.. Δεν θα σας απογοητεύσουμε! Καμαρώστε τα...
αρσ-1.webp αρσ-2.webp αρσ-3.webp θηλ-3.webp θηλ-2.webp θηλ-1.webp
 
μπράβο στον κ. Μάκη για την προσφορά του!
..σε ευχαριστούμε,Γιώργο! Εδώ, να σημειώσω, πως για μένα ήταν η 1η φορά που γνώρισα από κοντά τον κο Μάκη και μιλήσαμεκαι όντως είναι ένας άνθρωπος που παρά το τεράστιο μέγεθος γνώσεων που τον χαρακτηρίζει..άκουγε με ευλάβεια ότι του λέγαμε, μας διόρθωνε.. Μας έλεγε το σωστό του πράγματος και μας το έδειχνε επί τόπου στην εκτροφή του!
με τέτοιους δασκάλους.. Τι να φοβηθείς; αν το έκαναν και άλλοι.. Πιστεύω πως πολλά στην χώρα μας θα άλλαζαν στην εκτροφή των καναρινιών.
 
σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα/καθεμιά σας ξεχωριστά!👍
ήθελα από καιρό να κάνω ένα ακόμη βήμα.. Και πλέον νιώθω σίγουρος πως υπό την καθοδήγηση του κου Γερολυμάτου αλλά και με την σωστή μεταφορά γνώσεων από φίλους που το κατέχουν.. Θα γίνει σωστή και προσεγμένη δουλειά. 😉🙂

.. Ξέρω πως πρέπει ''να αλλάξω πολλά'' στο πλανόγραμμα των επαφών μου για να πάνε όλα καλά και.. Θα γίνει! Θα σας ενημερώσω..
 
Σού εύχομαι να είναι υγειή και να τα χαρείς αυτά και τα παιδιά τους για πολλά χρόνια. Φυσικά θα είμαστε σε επαφή για ότι χρειαστείς και πιθανόν να τα λέμε και απο κοντά στις επαφές του συλλόγου αν αποφασίσεις τελικά να εγγραφείς στην ΑΛΟΠ.
 
Σού εύχομαι να είναι υγειή και να τα χαρείς αυτά και τα παιδιά τους για πολλά χρόνια.
.. Δεν θα σας απογοητεύσω..λόγω τιμής! Νιώθω ασφαλής στο άκουγμα πληροφοριών από το στόμα σας.. Νιώθω ασφαλής υπό το βλέμμα σας.. Μα πάνω από όλα είδα και ένιωσα την θετική ενέργεια αλλά και το μεράκι σε όσα συζητήσαμε με τους φίλους στο εκτροφείο σας!
είχα καιρό να νιώσω τόσο όμορφα..σας το είχα πει άλλωστε πως αυτό έψαχνα και γι'αυτόν τον λόγο και μόνο, να είστε σίγουρος πως.. Θα βάλω τα δυνατά μου να γίνει σωστή δουλειά!
σας ευχαριστώ από καρδιάς!
 
Καλή αρχή Δημήτρη!
Να σου ζήσουν και με καλές αναπαραγωγες!
.. Καλή αρχή και στους δυό μας,Δημητρό! 🙂
καλορίζικα, και καλη αρχη στα χρώματος πουλακια,( να βλεπετε καλα αυτο που θα σας δείχνει ο κ. Μακης)
..σε ευχαριστούμε,Γιάννη!
..ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει, τελευταία, αυτή η συνάντηση!
ήταν τόση η θετική ενέργεια τόσο των φίλων που συνεβρεθήκαμε όσο και του οικοδεσπότη μας αλλά και του χώρου του, που.. Ειλικρινά το λέω,τίποτα δεν μου έδιωχνε το χαμόγελο από τα χείλη!
 
Back
Top