Ασθένειες Αχώνευτα σπόρια στις κουτσουλιές καναρινιού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης FIRFIR
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

FIRFIR

PB New Member
Εγγραφή
12 Δεκ 2015
Μηνύματα
157
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Σας βαζω 3 σημερινες φωτο απο τις κουτσουλιες του καναρινιου μου. Σημερα ειναι η 10η μερα που τον εχω. Ειναι ζωηρος, τρωει κανονικα και κελαηδαει. Πως σας φαινονται;
 

Συνημμένα

  • 1.webp
    1.webp
    11,6 KB · Προβολές: 52
  • 2.webp
    2.webp
    12,8 KB · Προβολές: 48
  • 3.webp
    3.webp
    19,6 KB · Προβολές: 42
Το ελπιζω, δεν εχω και πολλη πειρα και ανησυχησα.. Το οτι ειναι ακομα κιτρινες ειναι αραγε επειδη ειναι ακομα σε προσαρμογη στο νεο περιβαλλον; Δεν του δινω ακομα αυγοτροφη, αλλα στο πετσοπ ετρωγε χυμα τροφη και πιθανως κιτρινη ΄βιταμινη'.
 
Εχει κατι μικρα κιτρινα και κοκκινα που νομιζα οτι ειναι αποξηραμενα φρουτα. Ειναι η απλη τροφη της vitakraft. Δυστυχως εδω στη Θεσσαλονικη δεν εχουμε και πολλες επιλογες τροφων. Λες οι κιτρινες κουτσουλιες να ειναι απο αυτα;
 
Λες οι κιτρινες κουτσουλιες να ειναι απο αυτα;
Πιθανόν, απλά για να μην ψάχνεσαι για πρόβλημα. Μάλλον από αυτά είναι ευτυχώς.
Κάποια κουβέντα έγινε με την @eva vrs και τον @George Kouth για παραγγελία μεγάλης συσκευασίας και μοιρασιάς του περιεχομένου, αν θέλεις να συμμετέχεις, επικοινώνησε μαζί τους, να πάρετε πιο επιλεγμένη τροφή. Αν και αυτή καλή είναι, απλά για να μην έχει μπισκοτάκια. :)
 
Ναι έχει γίνει συζήτηση! Απλά επειδή εγώ έχω τροφή.. Δεν θα συμμετέχω σε αυτή την αγορά τροφής... Και έτσι θα την αγοράσουν την τροφή που λέγαμε ο @George Kouth μαζί με τον @George98! Είπαμε απο την αρχή η αγορά τροφής να γίνει απο δω σε μας, αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να βρούμε την manitoba t3 σε εμάς... Και έτσι... Αναγκαστικά μάλλον δηλαδή η αγορά θα γίνει απο Αθήνα! Τα υπόλοιπα ας τα πούνε τα παιδιά! Αγόρια μπορείτε να προσκαλέσετε και την Δέσποινα στη συζήτηση η ανοίξτε καινούργια και πείτε τα!
Ευχαριστώ!
 
Back
Top