Γενικά Βάτεμα μεταξύ θηλυκών καναρινιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stfns
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εννοείται πως δεν θεωρώ "κουσούρι" οποιαδήποτε ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είτε πτηνού είτε ανθρώπου, οι ερευνητές το χαρακτηρίζουν ως ομοφυλοφιλία κι όχι ως πειραματισμό ή παιχνίδι. Αν στη θέση των 2 πουλιών βάζαμε 2 ανθρώπους θα λέγαμε ότι πειραματίζονται Μάκη; :D

Είναι αρκετά τα περιστατικά επίσης που έχουν παρατηρηθεί στο φυσικό περιβάλλον όπου υπάρχει ελευθερία χώρου κι επιλογών. Αν ενδιαφέρει παραπάνω το θέμα θα ψάξω να τα βρω. :)
 
Πήρα θέση απο την πλευρά της ερμηνείας της παρατήρησης και μόνον. Τα θηλυκά πουλάκια που έχουν μια ιδιαίτερη επιθυμία για την αναπαραγωγική διαδικασία κάνουν κάτι τέτοια, ΟΧΙ σπάνια. Θα τα δείς όμως με μεγάλη ευχαρίστηση να δημιουργούν φωλιά, να ζευγαρώνουν με το αρσενικό, να αλλάζουν αρσενικό πιο εύκολα απο κάποια άλλα, μα και να μεγαλώνουν μικρά με συνέπεια. Δεν έχει σχέση νομίζω μια τετοια συμπεριφορά με κανενός είδους ομοφυλοφιλικές ενδείξεις.

Υ. Γ ... Και μη το ψάξεις άλλο. :D
 
... όμως με μεγάλη ευχαρίστηση να δημιουργούν φωλιά, να ζευγαρώνουν με το αρσενικό, να αλλάζουν αρσενικό πιο εύκολα απο κάποια άλλα, μα και να μεγαλώνουν μικρά με συνέπεια. Δεν έχει σχέση νομίζω μια τετοια συμπεριφορά με κανενός είδους ομοφυλοφιλικές ενδείξεις.

...

Έτερον εκάτερον τα ζευγαρώματα και η αναπαραγωγή. Το ένα δεν ακυρώνει το άλλο, σε κανένα είδος. :D
 
Back
Top