Ασθένειες Βήχας σε budgie

Η δόση είναι μεγάλη.

Εν πάση περιπτώσει, κράτησε την αντιβίωση τουλάχιστον 7 μέρες.

να ρωτήσω κάτι ακόμα. να του βάλω ένα αυγό να φάει? η είναι σαν τους ανθρώπους που λένε με την αντιβίωση να αποφεύγεις τα αυγά?

Όσον καιρό θα παίρνει αντιβίωση θα βάζεις μόνο σπόρους και το νερό που περιέχει αντιβίωση. Τίποτε περισσότερο, διότι σαφέστατα δεν θέλεις να πάρει νερό από άλλη πηγή, όπως το αυγό.

γεια σας και συγνωμη για ακομα μια φορα. μου τελειωσε ο Αμοξιλ σε χαπι πηγα πηρα αλλο. αλλα ειναι καψουλα! να την ανοιξω και να βαλω απο αυτην?

γεια σας και συγνωμη για ακομα μια φορα. μου τελειωσε ο Αμοξιλ σε χαπι πηγα πηρα αλλο. αλλα ειναι καψουλα! να την ανοιξω και να βαλω απο αυτην?
Κώστα, πώς είναι δυνατό να σου πούμε εφόσον δεν γνωρίζουμε αφενός αν χρειάζεται amoxil κι αφετέρου την περιεκτικότητα του ενός σκευάσματος και του άλλου και τη δόση που θα πρέπει να πάρει ένα πουλί;

@Stavros ...1000 κομμένο στα 4 διαλύω το 1 σε κουταλάκι και μέσα στην ποτίστρα με max νερό.
Ποτίστρα 100 ml;
Η δόση είναι επικίνδυνη, το πουλάκι ζυγίζει μόνο λίγα γραμμάρια...Πάρε τηλέφωνο κάποιον από τους γιατρούς της λίστας και ρώτα, κάποιος ''κάποια'' οδηγία θα σου δώσει όταν ακούσει την δοσολογία που δίνεις!
Περαστικά του.

η αντιβίωση ήταν 500 παιδιά λάθος έγραψα.
τελικά πήγα πήρα καινούρια αντιβίωση σε χάπι 500 πάλι
σήμερα είναι η τελευαία μέρα αντιβίωσης

κυριακή έβηξε μια φορα
Δευτερα ούτε μια
Σήμερα μέχρι στιγμής ούτε μια
η ουρα είναι ακούνητη σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν κάθεται και ιδιαιτερα ακίνητο όλοι μέρα
τι να πω μάλλον όλα βαίνουν καλός

ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν θα σας ενημερώσω αν αλλάξει κάτι από αύριο που τελειώνει η αντιβίωση

@ianos άνθρωπε μου αναφερόμουν σε οποιον γνώριζε, προφανώς δεν απαιτώ να ξέρετε, δεν απάντησε κανεις σε λίγες ώρες πετάχτηκα πήρα αλλη αντιβίωση απλά ήλπιζα να μην χρειαζόταν να ξαναβγώ

@Sissy δεν έμεινα τόσες μέρες έτσι βρήκα κάτι φοιτητές εδώ στην κτηνιατρική και τους ρώτησα και μου είπαν μην αγχώνεσαι δώσε αντιβίωση όσο η υγεία πάει καλά μην σε προβληματίζει μπορεί και να μην χρειαζόταν τίποτα. αν το άφηνες και άλλες μέρες. δεν το είπαν έτσι ακριβώς μην παρεξηγηθούν κιόλας απλά το νόημα τις ζητήσεις

Τελευταία επεξεργασία:
Back