Αναπαραγωγή Βασικές απορίες σχετικά με την επώαση

ευχαριστω πολυ σταυρο η απαντηση σου με καλυψε απολυτα :)
μαρια εννοειται πως δεν ειναι θεμα ηλικιας και οπως ορθα διαβασες, γραφω πως οτι ειπα δεν προσβαλει κανεναν, και τονισα απλα πως με ανθρωπους μεγαλυτερους ειμαι χιλιες φορες ποιο προσεκτικος στο τροπο διαχειρισης γτ ο σεβασμος ειναι δεκαπλασιος! φυσικά ακομη δεν εχω καταλαβει το το προσβλητικο υπάρχει στο "εδω μεσα", πως θα επρεπε δλδ να το εκφρασω;! τι ακριβως εχω πει που δηλωνει την ασεβεια μου στο χωρο αυτο;
 
Όχι Παναγιώτη εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου στο αρχικό σου ποστ ή σε οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο στο σημείο που μάρκαρα. Όλα μια χαρά είναι :)
 
ευχαριστω... αλλωστε κανεις εδω δεν ειναι υποχρεωμενος να ειναι και αν δεν μου αρεσε δεν θα ημουν 🙂 περα απο τις αποριες που εχω και λαμβανω πολυ χρησιμες απαντησεις, χαιρομαι που μιλαω και μαζι σας :)
 
Κανουμε το ιδιο και στους παπαγαλους; Αν ναι που τα βαζουμε τα αυγα που εκανε η παπαγαλινα; Και τα ψευτικα τα προμηθευομαστε απο πετσοπ? Και πως θα καταλαβουμε αν ειναι το τελεφταιο αυγο που εκανε;
Καλημερα κιολας 😛
 
καλημέρα, δεν έχω διαβάσει κάτι, βέβαια δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε γέννες, τις αποφεύγω. Μία φορά άφησα μια γέννα Budgies, έκανε 5 αυγά, τα 3 ήταν γόνιμα, τα άφησα όπως ήταν και έζησαν και τα 3.
Βέβαια γεννάνε μέρα παρά μέρα και κάθεται από την αρχή στα αυγά της. Επίσης είναι και πολύ μεγαλύτερη η φωλιά δεν έχει κίνδυνο να τα πατήσει. Επίσης συμμετέχει πολύ το αρσενικό σε όλα, κλώσημα, τάισμα κτλ Σ' εμένα που τα είχα σε κλούβα, μέχρι και παραμάνα έμπαινε και τάιζε.
 
Back
Top