Αναπαραγωγή Βγήκαν τέσσερα μικρά παπαγαλάκια

@abekie olaner, να χαίρεσαι τα μικράκια σου!
Ομολογώ ότι διαβάζοντας τις απαντήσεις σου κάπως ανησύχησα - ίσως ο τρόπος που γράφεις... Είχε αυγά κι άλλαξε το κλουβί... Τρώνε ηλιόσπορους... Κι από ένα σακουλάκι γερμανικής προέλευσης...άκουσες φωνούλες και πρέπει να είναι μιας εβδομάδας πουλιά...
Ίσως ξαναλέω να είναι μόνο ο τρόπος εκφρασής σου πολύ χαλαρός και για αυτό. Από την άλλη πλευρά, η απόκριση σου στις προτάσεις των υπολοίπων ήταν πολύ θετική, όποτε σκέφτομαι ότι δεν μπορεί,θα τα προσέχει, ελέγχει, φροντίζει τα πουλιά παραπάνω από όσο μου φάνηκε εμένα από τα μηνύματά της.
Όπως και να ´χει όμως το πράγμα, τώρα ειδικά που έχεις μωρά, χωρίς να ενοχλείς πολύ - πολύ, με κάποιον τρόπο θα πρέπει να τους παρέχεις όλες τις συνθήκες και μάλιστα διαρκώς και σε βέλτιστο βαθμό, ξεκινώντας από την τροφή, ώστε να χτίσουν υγιείς, εύρωστους οργανισμούς.
Καλή συνέχεια λοιπόν.
Φιλικά
Γιάννης.
 
Ευχαριστώ για την ευχή σου.
Το μόνο που κάνω τώρα που έχουν μικρά είναι να καθαρίζω το κλουβί τους, να τα βάζω τροφή και να αλλάζω το νερό. Που και που, να που πάω στο κλουβί να δω αν τελείωσε η τροφή, κοιτάζω μια πεταχτή στη φωλιά μέσα να δω τα παπαγαλάκια, δεν κάθομαι πολλή.
Στο ότι δεν κατάλαβα πως είχαν μικρά, πιστεύω να με δικαιολογεί το πως είναι η πρώτη μου φορά, δεν ήξερα τι πρέπει να προσέξω για να ξέρω πως εκκολάφτηκαν, νόμιζα πως ήταν κλούβια σαν τα άλλα.
Όσο για την τροφή τελικά βρήκα χρόνο και πήγα σε ένα κτηνιατρείο, πήρα αυγοτροφή και ποικιλιακή τροφή.
 
Θα κρατήσω ένα, αλλά τα άλλα;
Ιιιι είσαι η σωτήρας μου! Δε ξέρεις πόσο καιρό περίμενα τη στιγμή που κάποιος απ το φόρουμ θα είχε λοβάκια που θα θέλει να τα δώσει! Βάλε με στην λίστα με τους ανάδοχους γονείς! Θα γίνω η καλύτερη παπαγαλομαμά! 😀 :D
Να σου ζήσουν! Και αν μπορείς ανέβασε και μερικές οικογενειακές φώτο να τα καμαρώσουμε!
 
Back
Top