Ασθένειες Βγαινει αιμα απο το στομα καρδερινας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης dani
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

dani

PB Member
Εγγραφή
9 Δεκ 2007
Μηνύματα
130
Πόλη
Λαμία
γεια σας! Σημερα μου χαρησαν μια καρδερινα και το απογευμα προσεξα οτι εβγαινε απο το στομα της αιμα. Και ακομη βγαζει αιμα και δεν ξερω γιατι. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να την βοηθησω;
 
το πουλακι πρεπει να ειναι πολυ ασχημα. Αν δεν εχεις καποιο γιατρο να το πας επειγοντως αυριο το πρωι (αν ζει το καημενο) τοτε επικοινωνησε με το 2421080483 ειναι ο σταθμος αγριων ζωων και πουλιων στο βολο να σου πουν αν πρεπει να τους το στειλεις ή να σου δωσουν οδηγιες. Το πουλακι αν ζησει,θα πρεπει οταν γινει καλα να γυρισει στη φυση. Θα παρακολουθω το θεμα. Ενημερωσε μας
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Δεν ξερω ποιος σου το χαρεισε και πως.
Αν ειναι πουλοπιαστης μπορει να το τραυματισε κατα την συλληψη του.
Αν οχι, στο εδωσε για να ψοφηση στα χερια σου και οχι στα δικα του.
Το πουλι ειναι σοβαρα. Γιατρο και γρηγορα.

Λυπαμαι αλλα μαλλον αυτη ειναι η αληθεια.
 
Απο χθες και σημερα δεν εχει ξαναβγαλει αιμα.φαινεται μια χαρα. Θα το παρακολουθω για λιγες μερες να δω πως θα ειναι και μαλλον θα το ελευθερωσω.
 
τι εικονα εμφανιζει το πουλακι; δειχνει φυσιολογικο ή εχει τη γνωστη "φουσκωτη" σταση; Ελπιζω να μην ειναι κατι εσωτερικο αλλα τραυματισμος απο τον τροπο συλληψης ή απο χτυπημα του πουλιου στο κλουβι. Αν δειχνει καλα και μετα απο λιγες μερες σε παρακαλω να το αφησεις οπως και συ σωστα λες. Ενημερωσε μας για την κατασταση του. Τα λεμε:)
 
το αίμα που λες βγαίνει μέσα από το στόμα ή απλά έχει αίμα πάνω στο ράμφος; Μήπως το πουλί έχει ματώσει όπως χτυπιέται στα κάγκελα; όπως και να έχει αν έιναι πιασμένο από τη φύση καλύτερα να το επιστρέψεις σε αυτή καθως όυτε αν το ζευγαρώσεις θα μπορέσεις ούτε θα ημερέψει.
 
Back
Top