Ασθένειες Κομμενο ποδι καρδερινας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κωστα,

Η γνωμη μου ειναι οτι κανεις απο εδω δεν μπορει να σου δωσει καθαρη συμβουλη εκτος εαν ειναι γιατρος. Ουτε ο petshopas ειναι γιατρος. Δειξε το πουλι σε εναν γιατρο το συντομοτερο δυνατο και το θεμα νομιζω τελειωνει εδω.
 
ρε παιδια εγω σας ρωτησα το τι μπορω να κανω στο προβλημα αυτο λογο οτι ειμαι νεος με το χομπι κ σχεδον ολοι κοιτατε να μου την πειτε.

Δεν στην λέει κανένας μην το πέρνεις έτσι, όλοι σου λέμε οτι κάποιος ειδικός (πτηνίατρος) πρέπει να δεί το πόδι απο το πουλί. Η πληγή μπορεί να φαίνεται παιχνίδι τώρα, αν όμως δεν γίνει σωστό κλείσιμο της πληγής, σωστή απολύμανση και σωστή θεραπεία για λοιμώξεις το πουλάκι κινδυνεύει άμεσα. Η μόλυνση αν δεν καταπολεμηθεί σωστά και με τα σωστά αντιβιωτικά τότε μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, με άσχημες συνέπειες. Ένας που έχει ένα πετ σοπ δεν μπορεί να ξέρει, ότι ξέρει ένας γιατρός και φυσικά ούτε εμείς ξέρουμε οτι ξέρει ένας γιατρός. Όπως προανέφερα είσαι σε μία πόλη που μπορείς να βρείς αμέτρητους πτηνιάτρους, προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία έστω και τηλεφωνικά με κάποιον να σου δώσει σωστές οδηγίες. Κανένας δεν θέλει το κακό του άλλου εδώ μέσα, όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο για τα πουλάκια μας.
 
εχεται δικιο κ θα το παω να το δει πτηνιατρος. Για οτι νεοτερο θα στειλω. σας ευχαριστω ολους!
 
οταν ακομα και καλοπροεραιτα ατομα (σαν τον φιλο που ανεβασε το παρον ποστ) πολυ περισσοτερο "αγυριστα κεφαλια" μπαινουν και ρωτουν πραγματα που οφθαλμοφανεστατα ειναι αποτελεσμα αιχμαλωσιας πουλιων που δεν συμβιβαζονται με τη σκλαβια, ειλικρινα οσο και να προσπαθουμε αρκετοι, ειναι λιγο δυσκολο να μην λεμε καποια πραγματα που οδηγουν στη συζητηση που ειπες. Αν ενα στα 1000 ατομα καταλαβουν το λαθος που και εγω εκανα σε μικροτερη ηλικια τοτε μια ψυχουλα θα ζησει καλυτερα στο πραγματικο της σπιτι. Αυτη την πιθανοτητα δεν προκειται ποτε να την σπαταλησω.

Κωστα, (jk21)

Συνφωνω με τα παραπανω που αναφερεις αλλα αυτη η συζητηση εχει πολλες προεκτασεις. Καποιοι βγαινουν εκτος εαυτου οταν ακουν για "πιασμενα" κανουν φραστικες επιθεσεις με τετοιο τροπο που το μονο που διμιουργουν ειναι αντιδρασεις που φερνουν αντιθετα αποτελεσματα. Οπως λες δεν θα σπαταλησεις καμμια πιθανοτητα που εχεις εαν μπορεις να συμβαλεις στο να σωθει εστω και την τελευταια στιγμη μια ψυχουλα κατα προεκταση αυτος ο πλανητης. Συνφωνω, αλλα οταν εχεις να πεις μια αξιοσημειωτη ιστορια η αποψη πρεπει να ξερεις πως θα την πεις.
Πανω στο ιδιο θεμα θελω να πω κατι που εκανε εντυπωση διαβαζοντας μηνυματα προχες και κανεις δεν αντεδρασε απο τους υπερμαχους της φυσης. Συζητιωταν το θεμα για το πως με λαμπτηρες σε εσωτερικο χωρο οι καρδερινες θα ζευγαρωσουν και θα γεννησουν Δεκεμβριο -Ιανουαριο. Αυτο δεν ειναι επεμβαση στη φυση των πουλιων η γενικως στη φυση; Για ποιο λογο με το ζορι πρεπει να βαλουμε τα πουλακια να ζευγαρωσουν. Αφεισε τα να ζευγαρωσουν τον Μαιο.

Εδω κλεινω. Ολα τα παραπανω δεν αναφερωνται προσωπικα σε σενα.
 
Back
Top