misalouris
PB Supporter
Ούτε κι εμείς να το δούμε.
Ακολούθησε τις οδηγίες petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/
Ακολούθησε τις οδηγίες petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/
Άννα μου δεν φαίνεται η φωτογραφία σου, διάβασε petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/ και προσπάθησε πάλι.καλησπερα και παλι παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας αυτο ειναι το πουλακι μου αλλα δυστυχως δεν καταφερα να το φωτογραφισω πολυ καλα
Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα! Καλή Κυριακή να έχουμε! Κατάφερα και φωτογράφισα το λουγαράκι και σας βάζω τις φωτο. Πήγα και το παρατήρησα, νομίζω πως από το ένα ματάκι αχνοβλέπει γιατί και τρώει και ανεβαίνει και στο κλαδάκι. Επίσης, σήμερα ξεκίνησε δειλά δειλά να κελαηδάει, όχι συνεχόμενα αλλά βγάζει ήχους. Επίσης, όταν πήγα κοντά στο κλουβί, σταμάτησε και κούναγε το κεφαλάκι του προς το μέρος μου (προφανώς έχει αναπτύξει την αίσθηση της ακοής). Αριστερό ματάκι δεν υπάρχει, τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ, ίσως του το έφαγαν κάποια άλλα πουλιά που πιθανότατα είχαν βάλει στο άλλο κλουβί. Κατά τα άλλα κινείται και τρώει. Περαιτέρω ενημέρωση μόλις πάμε στην γιατρό!δεν μου ενφανιζει τυο αρχειο
Ναι θα βάλουμε λευκό χαρτί κουζίνας. Επειδή είχε μάθει έτσι γι' αυτό δεν το αλλάξαμε, το προηγούμενο κλουβί που το είχαν δεν είχε χαρτί.
Βάλτε στον πάτο του κλουβιού ένα χαρτί ώστε οι αντανακλάσεις να την ενοχλούν την όποια όραση διαθέτει αλλά και για απορροφά τα υγρά από τις κουτσουλιές και ως προφύλαξη (καθαριότητα στα πόδια του, όταν πατά κάτω):)
Κακώς.το προηγούμενο κλουβί που το είχαν δεν είχε χαρτί.
Όλο το "σκηνικό" κακώς ήταν Μαρία μου, το πουλάκι ήταν σε άθλιες συνθήκες... Τώρα τουλάχιστον έχει την περιποίηση που του πρέπει...Κακώς.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας