Αυτο που λεει ο Σπυρος ισχυει αλλα μονο με τις προϋποθέσεις που θετει, να εχεις pet εμπιστοσύνης με κινηση στο εμπορευμα του.Είναι τόσο κακής ποιότητα αυτή η τροφή,
που προτείνεις την χύμα. Καλά, όλη την γνώμη μας λέμε, απλά να ξέρω τελικά τι να επιλέξω..
αλλιως θα κανεις εκτροφη πεταλουδας
Η T3 Platino με περίλλα της Manitoba είναι ένα μίγμα όπου το έχω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό με πολύ καλά αποτελέσματα... Οπότε εγώ το προτείνω... Υπάρχει και σε συσκευασία των 5 κιλών.
Μετά, πριν πάω στην χύμα, σκεφτόμουν της Manitoba... Τι λέτε;
Προσφατα δοκιμασα σε κοινα και Timbrado την Deli Nature 80, πολυ καλη αποδοχη ολων των σπορων.
Στους αχατες δινω Manitoba T3.
Για να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω... Ξέρω για άλλη ιδιότητα του σπόρου στη συμπεριφορά.Η παπαρουνα δεν βαφει Σπυρο;
Για να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω... Ξέρω για άλλη ιδιότητα του σπόρου στη συμπεριφορά.
[automerge]1582381259[/automerge]
Των πουλιών, έτσι;
Αντώνη το μίγμα δεν έχει ρούπσεν και η εταιρεία το διαθέτει για καναρίνια τύπου και χρώματος που μας ενδιαφέρει, οπότε θεωρώ πως θα το έχουν κατά νου...Εχω την εντύπωση οτι φερει κοκκινη χρωστικη.
Ειπαμε αιρετικός αλλα...
Καλησπέρα @Regklis. Δεν υπάρχει περιορισμός να δοθεί σε οποιοδήποτε καναρίνι. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει ρούπσεν το οποίο έχει την τάση να "πορτοκαλίζει" το κόκκινο χρώμα. Συνεπώς, πρέπει να αποφεύγεται σε περιπτώσεις καναρινιών κόκκινου παράγοντα, τα οποία προορίζονται για εκθέσεις. Θεωρώ ότι είναι μια ασφαλής επιλογή εφόσον μιλάμε για λίγα πουλιά. Προσωπικά χρησιμοποιώ την vadigran breeder's plus https://petbirds.gr/product/vadigran-canaries-breeder-plus/ αλλά βγαίνει μόνο σε τσουβάλι. Παρόλα αυτά βρήκα σε συσκευασία του 1 κιλού, άλλα μάλλον είναι χύμα από τσουβάλι, την breeder's plus στο παρακάτω site.Καλησπέρα, @Stfns και σε όλα μέλη.
Απευθύνουμε σε εσένα, για να σε ρωτήσω για την τροφή που μου πρότεινες.
Μου είπαν ότι είναι για κόκκινα και κίτρινα καναρινακια.
Υπάρχει κάποιος περιορισμός να δοθεί και σε άλλα καναρινάκια ή απλά βοηθάει ποιο πολύ τα καναρινια με τα συγκεκριμένα χρώματα;
Τι εννοείς, ότι την έχουν πάρει από το τσουβάλι και την έχουν συσκευασει μόνοι τους;Παρόλα αυτά βρήκα σε συσκευασία του 1 κιλού, άλλα μάλλον είναι χύμα από τσουβάλι, την breeder's plus στο παρακάτω site.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας