Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.086 Πόλη Athens West side 3 Αυγ 2022 #21 @Asefin Και το νερό της βρύσης χλωριομενο είναι φίλε μου...ολα τα πουλια στο αλσος απο εκει πινουν. Μην ανησυχείς!
@Asefin Και το νερό της βρύσης χλωριομενο είναι φίλε μου...ολα τα πουλια στο αλσος απο εκει πινουν. Μην ανησυχείς!
A Asefin PB New Member Εγγραφή 3 Αυγ 2022 Μηνύματα 11 Πόλη Αθηνα 3 Αυγ 2022 #22 Οκ. Θα πάω μια βολτα από εκεί αύριο να δω από κοντά τι γίνεται. Μακάρι φίλε Αντώνη, να μου φύγει ένα μεγάλο βάρος από επάνω μου. Σ ευχαριστω.
Οκ. Θα πάω μια βολτα από εκεί αύριο να δω από κοντά τι γίνεται. Μακάρι φίλε Αντώνη, να μου φύγει ένα μεγάλο βάρος από επάνω μου. Σ ευχαριστω.
Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.086 Πόλη Athens West side 3 Αυγ 2022 #23 @Asefin Στο λέω με σιγουριά γιατί λόγω του γηπέδου βρίσκομαι καθημερινά στο άλσος! Να είσαι καλά φίλε μου.
@Asefin Στο λέω με σιγουριά γιατί λόγω του γηπέδου βρίσκομαι καθημερινά στο άλσος! Να είσαι καλά φίλε μου.
Anna Maria Mp Εγγραφή 1 Μαϊ 2021 Μηνύματα 500 Πόλη Αθήνα 7 Αυγ 2022 #24 @Asefin μπράβο για την πραξη σου να βοηθήσεις το περιστερακι! Τι έγινε τελικά, το απελευθέρωσες? Πήγαν όλα καλά?
@Asefin μπράβο για την πραξη σου να βοηθήσεις το περιστερακι! Τι έγινε τελικά, το απελευθέρωσες? Πήγαν όλα καλά?