Φροντίδα Βρήκα σπίτι μου ένα καναρίνι και δεν ξέρω τι να κάνω

Σπόρους + Pellets σε αναλογία 3 προς 1. Δεν μου έχουν τελειώσει ακόμα οι σπόροι άλλα έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να τους αφαιρέσω εντελώς από την διατροφή τους. Όταν τελειώσουν και τα δυο (Πλησιάζει) θα αποφασίσω τι θα κάνω.
 
Καλημερα σας..συγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα ρε παιδια αλλα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.. Απο το πρωι.. Πολυ πρωι που εβγαλα τα πουλια μου στο μπαλκονι.. Παρατηρισα ενα καναρινακι επισης να πεταει χαμηλα στο δρομο και να τσιμπολογαη αναμεσα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα.. Ειχα πριν αδειαση τις ταιστρες απο τα δικα μου.. Το λεω γιατι βρησκομαι επισης στη περιοχη της νεας ιωνιας.. Καλογρεζα συγκεκριμενα.. Κατεβηκα και του εριξα τροφη.. Ερχοταν ετρωγε.. Προσπαθησα να το πιασω με ενα σεντονι αλλα ματαια.. Μολις ανεβηκα σπιτι μου ομως γιατι πρεπει να φυγω.. Ειμαστε απο το πρωι στο δρομο με τη μικρη μου προσπαθωντας να το πιασουμε..φαινεται μικρο σε ηλικια..η μικρη μου ειπε πως ειδε οτι φοραει ενα πρασινο βραχιολακι στο ποδαρακι του.. Εγω δεν το προσεξα.. Τωρα πριν ανεβουμε ειχε μπει σε ενα κοινοχρηστο χωρο.. Αυλη.. Και πετουσε απο μπαλκονι σε μπαλκονι.. Μηλησα με εναν κυριο και αφησα το μικρο κλουβακι που εχω για μεταφορα με τροφη στην αυλη του μηπως και παει..
 
η μικρη μου ειπε πως ειδε οτι φοραει ενα πρασινο βραχιολακι στο ποδαρακι του

Μακάρι να πάει στο κλουβάκι..Αν το πιάσετε, από το δαχτυλίδι που έχει, μπορει και να μπορέσει να βρεθεί ο άτυχος ιδιοκτήτης του ο οποίος το έχει χάσει. Αν τα καταφέρεις, να μας πεις τι γράφει αυτο το δαχτυλίδι
 
Του εχω αφησει τροφη για παπαγαλους.. Και λιγα χορταρακια απο αυτα που ειδα πως τσιμπολογουσε στο πεζοδρομιο.. Μολις γυρισω απο τις δουλειες μου θα παω να ριξω παλι μια ματια..η περιοχη εντομεταξη ειναι γεματο γατες.. Ελπιζω να σταθει κι αυτο εξισου τυχερο..
 
Η μικρη μου ειπε πως φοραει ενα πρασινο και ενα κοκκινο. Εχει βγει ολη η γειτονια ομως οσο ειμασταν στο δρομο και δεν φαινεται να το αναζηταει καποιος.. Αν τελικα πιαστει θα μου πειτε πως θα μπορουσα να τον βρωω ισως..
 
Πριν λιγο που γυριζα σπιτι πηγα και πηρα το κλουβι απο εκει που το ειχα αφησει.. Καναμε και ενα γυρω στη γειτονια.. Τιποτα ομως.. Δεν φαινεται πουθενα.. Οποτε το αφησα ανοιχτο με τροφη παλι στο μπαλκονι μου καλου κακου.. Αν και απιθανο πια.. Μακαρι να εχει μπει κι αυτο σε καποιο σπιτι.
 
Συχγαρητήρια και στους δύο σας!
Δημήτρη, στρατώνα το έκανες το σπίτι.
Χαρά στην τύχη της Ελμίρας που περιβάλλεται από τόσα αγόρια. Για να δούμε θα πάρει μπρος;
 
Πολύ χαίρομαι που ο "Γιαννάκης" είναι σε καλά χέρια! Ο Δημήτρης καταπληκτικός, έκανε τόσα χιλιόμετρα πρωί πρωί για να τον παραλάβει!
Αν και κάτι λιγότερο από 24 ώρες συγκατοίκηση κατάλαβα αμέσως την ομορφιά αυτών των πουλιών! Η ικανοποίηση μου δεν περιγράφετε!
Σας ευχαριστώ όλους!
 
Δημήτρη, στρατώνα το έκανες το σπίτι.

Γιώργο, ο Γιαννάκης είναι μαζί με τον Μαρσέλ στην Μεταμόρφωση. Το ζευγαράκι μας και τα άλλα αρσενικά μου τα έχω στην βίλα της Ραφήνας με θέα δάσος και θάλασσα... Ρομαντικές καταστάσεις για το ιδανικό αποτέλεσμα:)

Αν και κάτι λιγότερο από 24 ώρες συγκατοίκηση κατάλαβα αμέσως την ομορφιά αυτών των πουλιών! Η ικανοποίηση μου δεν περιγράφετε!

Το βλέπω εγώ το μικρόβιο 😉:)
 
Την καλησπέρα μου σε όλους σας! Εχθές ανέγνωσα με χαρά την συζήτηση! Ότι και να πω για το επίτιμο μέλος μας Δημήτρη @GreekMan72 θα είναι λίγο. Με την αγάπη, την διάθεση και πρόθεση του για προσφορά και παροχή βοήθειας σε όλους, κατόρθωσε εύκολα να σώσει την κατάσταση!

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να επιβραβεύσω και τον Γιάννη @giannis021 που αμέσως έσπευσε να διασώσει, να φιλοξενήσει και να φροντίσει το καναρίνι και να μεριμνήσει να βρεθεί κατάλληλος ιδιοκτήτης! Αν δεν το έβρισκε, θα είχαμε διαφορετική τροπή. 😉

Είναι πανέμορφο το καναρίνι, με το φλογερό πορτοκαλί του χρώμα! Καλή συνέχεια του εύχομαι! Πολλά μπράβο και στους δυό σας!
 
Back
Top